Αθλητικά

Θεαματικός ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Παρουσία των φίλων του για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» και πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα για την 4η αγωνιστική. Εξαιρετικός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και πέτυχε τρία γκολ με τους Πάντελιτς (37′), Φουστέρ (62′) και με αυτογκόλ του Φυτανίδη (72′), απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Μπαρτολίνι και Μπαστία, ενώ ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Πούλιδο στο 68΄.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε από την αρχή να πάρει τον «αέρα» του αντιπάλου του και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα έλυνε τα πόδια των παικτών του Βαλβέρδε. Μόλις στο 2′ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν σε γύρισμα του Ρόμενταλ ο Φουστέρ απέτυχε από καλή θέση να σκοράρει. Στο 14′ και στο 16′ οι προσπάθειες των Ρόμενατλ και Πάντελιτς δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ στο 27′ το σουτ του Ριέρα εξουδετερώθηκε από τον Ντεγκρά. Τελικά η υπεροχή των «ερυθρολεύκων» καρποφόρισε στο 37′, όταν σε σέντρα του Ριέρα ο Πάντελιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (η μπάλα άλλαξε πορεία καθώς βρήκε το κεφάλι του Μπαρτολίνι). Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε άλλη μια καλή στιγμή, με τον Ρόμενταλ στο 40′, όμως νικήθηκε από τον Ντεγκρά.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν το ίδιο ορμητικά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47′ το σουτ του Πάντελιτς μέσα από την περιοχή έφυγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 56′ ο Ντεγρκά απέκρουσε το σουτ του Ριέρα. Στο 61′ ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε Μπαρτολίνι με 2η κίτρινη κάρτα κι ένα λεπτό αργότερα (62′), ο Φουστέρ με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 68′ ο Αστέρας πέτυχε γκολ με τον Πούλιδο που όμως ακυρώθηκε λανθασμένα ως επιθετικό φάουλ και λίγο αργότερα στο 72′ έγινε το 3-0 για τον Ολυμπιακό με αυτογκόλ του Φυτανίδη σε σέντρα του Ρόμενταλ. Ακριβώς στο 90′ ο Μπαστία προσπάθησε να χτυπήσει εκτός φάσης τον Ντουντού και αποβλήθηκε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 61′ Μπαρτολίνι (2η κίτρινη), 90′ Μπαστία

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιμπαγάσα, Ραούλ Μπράβο – Αργυρόπουλος, Μπαστία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος (76′ Μοντέστο), Μέλμπεργκ, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Πάντελιτς (63′ Μιραλάς), Ιμπαγάσα (84′ Φετφατζίδης), Ριέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα (63′ Πούλιδο), Αράς (76′ Φορτούνης), Ροζέριο, Ρούμπιλ (46′ Ουντόζι)

Πηγή: ΕΡΤ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΔΩ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ntTzEra_-90[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *