Συναυλίες (Live)

Στο θέατρο Λυκαβηττού το καλύτερο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης OCEAN ELZY

tn_051.ocean_elzyΑμέτρητες φορές αναγνωρίστηκαν από κοινό και κριτικούς ως η πιο δημοφιλής και κυρίως η καλύτερη ροκ μπάντα της Ανατολικής Ευρώπης. Δυνατό live, αληθινές συγκινήσεις και ένα πραγματικό συναυλιακό πάθος για ένα γκρουπ που σε 6 ώρες από την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ πούλησαν πάνω από 170.000 cd .

Η μεγάλη συναυλία της Αθήνας θα είναι η έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας τους με τίτλο «Ya yidu do domu» (I`m going home-πηγαίνω σπίτι μου…), που θα περιλαμβάνει Ιταλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Καναδά, Η.Π.Α., Γερμανία.

Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Λυκαβηττού το καλύτερο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης θα παρουσιάσει μια επιλογή από τις μεγάλες του στιγμές μέσα από τους δίσκους που πολύ από αυτούς έχουν γίνει πλατινένιοι (100.000 πωλήσεις) σε Ουκρανία και Ρωσία ακόμα και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους!!! 
 

     Info: OCEAN ELZY, ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 30 ΕΥΡΩ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ VIRGIN MEGASTORES ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210-6465000 και www.musicboxproductions.gr
 
   

     ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ OCEAN ELZY 

     Η μπάντα Ocean Elzy (O.E.) δημιουργήθηκε το 1994 και ιδρυτικά μέλη του είναι τέσσερις νέοι από την πόλη L’viv της Ουκρανίας. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν χρονιές προετοιμασίας και συναυλιών στην πόλη τους. Το 1996 έφτασαν μέχρι το Κίεβο και έπαιξαν support group στους Deep Purple. To 1997 ξεκίνησαν περιοδείες στην δυτική Ευρώπη και προετοιμάζονταν για το πρώτο τους μεγάλο δίσκο που είχε τίτλο ‘Tam, de nas nema’ (There, Where We Are Not) (είχαν προηγηθεί cd single και demos). To 1998 μετακομίζουν στο Κίεβο και ηχογραφούν, ενώ επίσης γυρίζουν και το πρώτο τους video clip που θα μείνει στην ιστορία ως το πρώτο video από την Ουκρανία που μπήκε power play στο MTV RUSSIA αλλά και στο Γαλλικό MCM.

     Το 1999 ετοιμάζουν τον δεύτερο δίσκο τους με τίτλο JANANEBIBUV (I WAS ON THE SKY) που θα κυκλοφορήσει τελικά το 2000. Ξεκίνησαν συναυλίες στην Ρωσία και συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε πολύς κόσμος εκεί που ήξερε ήδη τα τραγούδια τους. Το 2001 κυκλοφορούν τον δίσκο MODEL και συνεχίζουν τις περιοδείες. Ακολουθεί ο δίσκος Supersymetrija (Supersymetry), και το 2004, ο Denis Dudko (ένας από τους καλύτερους τζαζ μπασίστες στην Ουκρανία) και ο Milosh Jelic (συνθέτης από το Novi Sad της Σερβίας) μπαίνουν στην μπάντα.

     Το 2005 άλλο ένα μέλος έρχεται στο γκρουπ. Είναι ο Petro Chernavs’kyj που όλοι τον γνωρίζουν ως τον Τζίμι Χέντριξ της Ουκρανίας και η μπάντα κυκλοφορεί τον δίσκο GLORIA.

     Το 2006 μετά από αμέτρητες περιοδείες σε Ουκρανία, Ρωσία και Ευρώπη έρχεται η σειρά της Αμερικής. Ξεκινούν περιοδεία σε Σικάγο, Νέα Υόρκη και Τορόντο.

Η Ο.Ε είναι σίγουρα η πιο αγαπητή Ουκρανική μπάντα όχι μόνο στην χώρα της αλλά και σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε η νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Mira”. Με αφορμή αυτήν ξεκινούν την μεγάλη τους περιοδεία, μια περιοδεία που αρχίζει από την Ελλάδα και το θέατρο Λυκαβηττού, την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου. Όλοι φίλοι της καλής μουσικής θα απολαύσουν ένα live που θα τους μείνει αξέχαστο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *