Αθλητικά

Στο ρελαντί ο Παναθηναϊκός 3-0 τον Θρασύβουλο

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του και χωρίς να πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0 τον Θρασύβουλο στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Τα τέρματα για τους “πράσινους”, που την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν στο Μιλάνο για το Τσάμπιονς Λιγκ την Ίντερ, πέτυχαν ο Αντρέας Ίβανσιτς στο 7ο λεπτό και ο Πετρόπουλος (54′ και 56′).

Οι “πράσινοι” μπήκαν αρκετά ορεξάτοι και με διάθεση να τελειώσουν από νωρίς το ματς. Το γρήγορο γκολ του Ίβανσιτς στο 7ο λεπτό (1-0) στην πρώτη καλή στιγμή του Παναθηναϊκού έπαιξε καταλυτικό ρόλο, καθώς όχι μόνο έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους αλλά ανάγκασε τους παίχτες του Θρασύβουλου να κυνηγούν από νωρίς το σκορ και να παίζουν πιο ανοιχτά. Η υπεροχή των παιχτών του “τριφυλλιού” συνεχίστηκε αν και δεν δημιούργησαν άλλες σημαντικές ευκαιρίες στην εστία του Κωστάκη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ξεκίνησε όπως κα το πρώτο, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει και να ψάχνει ένα ακόμα γρήγορο γκολ για να “καθαρίσει” το ματς. Κάτι που έγινε στο 54′ με τον Πετρόπουλο να αξιοποιεί την σέντρα του Σαλπιγγίδη και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Δύο λεπτά αργότερα (56′), ο Πετρόπουλος -και πάλι από πάσα του Σαλπιγγίδη- πλάσαρε με άνεση τον τερματοφύλακα του Θρασύβουλου και διαμόρφωσε το 3-0.

Κίτρινες: Σπυρόπουλος – Βασιλείου, Σωτήρχος
Διαιτητής: Παπασταμάτης (ΑΘηνών)
Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Σαλπιγγίδης (66` Νίνης), Γκάμπριελ, Τζιόλης (46` Ζιλμπέρτο Σίλβα), Σιμάο, Βύντρα, Ιβανσιτς (83` Χριστοδουλόπουλος), Πετρόπουλος, Νίλσον, Σπυρόπουλος.
Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης): Κωστάκης, Ρόκαστλ, Σωτήρχος, Βασιλείου (41` Αλβες), Λιαπάκης, Δήμος (60` Μαυρογενίδης), Χλωρός (52` Πουλάκος), Μίχος, Βεντούρα, Ουέλινγκτον, Κατσίκης.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *