Αθλητικά

Στο 87′ ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός τον Άρη και ελπίζει…

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας, ο οποίος άνοιξε την «αυλαία» των πλέι οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στο Αρη και τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αποτέλεσμα που μειώνει πλέον στο ελάχιστο τις όποιες πιθανότητες διατηρούσαν οι «κιτρινόμαυροι» για την κατάληψη της δεύτερης θέσης της τελικής κατάταξης. Ο Κόκε «άνοιξε το σκορ» στο 74΄ και ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε με πέναλτι στο 87΄.

Στην αρχή το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, ωστόσο στο 22΄ ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Αουρέλιο γύρισε την μπάλα προς την περιοχή, ο Κόκε πετάχθηκε στην πορεία της, αλλά ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε. Από τη δική του μεριά, ο Παναθηναϊκός απείλησε μια φορά στο 36΄, με ένα απευθείας φάουλ-«βολίδα» του Μάτος, που έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Χαλκιάς.

Στο β΄ ημίχρονο ο Αρης μπήκε πολύ πιο δυνατά και έφτασε κοντά στο γκολ στο 62΄, όταν Κόκε και Σανσόν άλλαξαν την μπάλα, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Γκαλίνοβιτς, αλλά ο Σαριέγκι, που ακολούθησε τη φάση, πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Με τους ίδιους πρωταγωνιστές, οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν την ανωτερότητά τους στο 74΄. Ο Σανσόν εκτέλεσε κόρνερ και ο Κόκε με διαγώνια κεφαλιά έκανε άνοιξε το σκορ.

Το ευτύχημα για τον Παναθηναϊκό ήταν ότι στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψή του στην περιοχή του Αρη έφτασε στην ισοφάριση, καθώς στο 87΄ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Αουρέλιο, ο Κύρκος καταλόγισε το πέναλτι και ο «παθών» το εκτέλεσε εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ρονάλντο Γκιάρο διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, με αποτέλεσμα να αντικρίσει τη 2η κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)

Κόκκινες: Ρονάλντο (2η κίτρινη, μετά τη λήξη του αγώνα)

Κίτρινες: Χαλκιάς, Ρονάλντο, Παπαδόπουλος, Πρίττας, Νεμπεγλέρας – Ρομέρο, Τζιόλης, Σαριέγκι

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο Γκιάρο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας (89΄ Τιάγκο), Κάλβο (64΄ Παπάζογλου), Ίβιτς, Σανσόν (79΄ Γιάχιτς), Κόκε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σπυρόπουλος (67΄ Σιμάο), Γκούμας, Σαριέγκι, Μάτος (54΄ Καραγκούνης), Τζιόλης, Νίλσον, Ρομέρο, Μανούτσο, Ποστίγκα (72΄ Παπαδόπουλος).

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *