Συναυλίες (Live)

Συναυλία των Scorpions στο Κάστρο της Μυτιλήνης

scorpions_synavlia_mitilini_kastro5Την πραγματοποίηση συναυλίας των θρυλικών Scorpions μέσα στο Κάστρο της Μυτιλήνης στις 4 Ιουλίου, ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου. “Το στοιχείο που κάνει τη συναυλία στη Μυτιλήνη να ξεχωρίζει από τις άλλες συναυλίες που θα οργανωθούν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή στο εξωτερικό, είναι ότι θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική μουσική εμπειρία, μέσα σε μοναδικής ομορφιάς αρχαιολογικό μνημείο”, τόνισε ο νομάρχης Παύλος Βογιατζής στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Όπως είπε η προϊσταμένη της 14ης Εφορείας Βυζαντινών Μνημείων, Χριστίνα Λούπου, “συνήθως, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο δίνει άδειες για συναυλίες κλασικής μουσικής μέσα σε αρχαιολογικά μνημεία. Όμως, τελικά θεώρησε ότι η 25ετής πορεία και η διεθνής καταξίωση του συγκροτήματος, μπορεί να τους κατατάξει στους “κλασικούς””.

Scorpions (reunion) και Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στο Καραϊσκάκη

Ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος Κλάους Ρίτκεν, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση της συναυλίας στη Μυτιλήνη.

Εισιτήρια θα διατίθενται από τις 5 Μαΐου, μέσω της ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.scorpions-golesvos.com, καθώς και από άλλα σημεία που θα ανακοινωθούν εντός του επομένου χρονικού διαστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *