Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ν. Χουντής επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου

hountis_syn20Σημαντικό προβάδισμα με 49,06% έχει ο Γραμματέας του ΣΥΝ Νίκος Χουντής έναντι του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος με ποσοστό 42,89% έρχεται δεύτερος με καταμετρημένο το 86,54% των ψήφων στο εσωκομματικό δημοψήφισμα για τις υποψηφιότητες του κόμματος για τις ευρωεκλογές. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Πάνος Τριγάζης.

Το τελικό αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί από την εφορευτική επιτροπή μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής πιθανών ενστάσεων.

Σε δήλωσή του, ο κ. Παπαδημούλης συγχαίρει τον Ν. Χουντή και τονίζει ότι τα μέλη του ΣΥΝ μίλησαν και κατέγραψαν δύο ισοδύναμες υποψηφιότητες: “Στέλνουν ένα σαφές και ελπιδοφόρο μήνυμα. Η ηγεσία του κόμματος καλείται, ενόψει και των ευρωεκλογών να αντιστοιχηθεί με το μήνυμα των μελών μας, με θετικές πρωτοβουλίες και αλλαγές”.

Ο κ. Παπαδημούλης εύχεται καλή δύναμη στον κ. Χουντή και επισημαίνει ότι αναλαμβάνει πλέον ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, πολύ μεγάλο βάρος στη συλλογική προσπάθεια για την επίτευξη του κομματικού μας στόχου, την εκλογή τεσσάρων ευρωβουλευτών.

Προσωπικά, καταλήγει ο κ. Παπαδημούλης, “είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσω, όπως πάντα, να συμβάλλω στον κοινό μας αγώνα, στο μέτρο φυσικά που μου αναλογεί. Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη”.

Όπως έγινε γνωστό, στις εσωκομματικές εκλογές ψήφισαν 11.538 μέλη του κόμματος που σημαίνει αύξηση κατά 33% σε σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές του 2004.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *