Επικαιρότητα

Το λιμάνι δεν πωλείται

Συναυλία με κεντρικό σύνθημα “το λιμάνι δεν πωλείται” πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κοραή η ΟΜΙΛΕ, η Ενωση Λιμενεργατών Ελλάδας, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, η Νομαρχία και ο Δήμος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος δήλωσε ότι κυβέρνηση έχει βρει μια πατέντα, ότι προσοδοφόρο να το εκποιεί αντί πινακίου φακής. Η πολιτική της ΝΔ είναι ανεύθυνη και καιροσκοπική και βοηθάει λίγους κερδοσκόπους, είπε ο κ. Παπανδρέου και συνέχισε πως, δεν εξυπηρετεί το λαό και είναι πάνδημη η αντίδραση. “Μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και αναπτυξιακή βάση. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να παραχωρηθούν τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης”, σημείωσε.

Στο σύντομο μήνυμά του ο Παναγιώτης Φασούλας τόνισε ότι συντάσσεται σε μία σταθερή και ωφέλιμη για το δημόσιο συμφέρον εργασία και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων οι οποίοι έφτιαξαν το λιμάνι και το οδήγησαν σε περίοπτη θέση.

Στην εκδήλωση-συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά παρέστησαν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Φασούλας, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρης Νιώτης και Γιάννης Διαμαντίδης, του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Δρίτσας και Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *