Επικαιρότητα

Τραγικό δυστύχημα με θύματα μια γυναίκα και ένα παιδάκι

nosokomeio_epeigontaΜία γυναίκα και ένα παιδί είναι τα θύματα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στις 8.50 το πρωί, στην οδό Λιοσίων, μπροστά στο σταθμό Αττικής.

Η γυναίκα σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της αστυνομίας επρόκειτο για μια 64χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία και την 5χρονη εγγονή της. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής από την Τροχαία, η γυναίκα πήγαινε την εγγονούλα της στο παιδικό σταθμό και βάδιζαν στο πεζοδρόμιο, όπου όμως ήταν παρκαρισμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, γι’ αυτό υποχρεώθηκαν να κατέβουν στον δρόμο.

Την ώρα εκείνη ένα μικρό φορτηγό κατασκευαστικής εταιρίας που μετέφερε πίσσα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έκανε έναν ελιγμό και παρέσυρε γιαγιά και εγγονή, τις οποίες πίεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ συνέχισε την τρελή πορεία του, προσέκρουσε σε ένα άλλο σταθμευμένο φορτηγάκι και σε ένα προπορευόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Το σταθμευμένο φορτηγάκι μετά τη σύγκρουση έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού, την οποία έριξε, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε άλλα αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, ενώ δικογραφία για την υπόθεση σχηματίζεται από την Τροχαία Αθηνών.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *