Αθλητικά

Υπερθέαμα σήμερα στο Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου από το Red Bull X-Fighters

Clinton Moore of Australia performs during the qualifying of the second stop of the Red Bull X-Fighters World Tour at the Dionyssos Marble Quarry in Athens, Greece on June 11, 2015.
Clinton Moore of Australia performs during the qualifying of the second stop of the Red Bull X-Fighters World Tour at the Dionyssos Marble Quarry in Athens, Greece on June 11, 2015.

Το Red Bull X-Fighters προσγειώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Το κορυφαίο FMX World Tour κάνει τη δεύτερη στάση της χρονιάς στην Ελληνική πρωτεύουσα και υπόσχεται να προσφέρει ένα συγκλονιστικό υπερθέαμα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου.

Στην περιοχή αυτή από την αρχαιότητα, εξάγεται το μάρμαρο με το οποίο δημιουργήθηκαν ιστορικά μνημεία από τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή, όπως η Ακρόπολη, και άλλα Κλασικά, Ελληνιστικά και Ρωμαϊκά αριστουργήματα. Στις 12 Ιουνίου 2015, οι αναβάτες του Red Bull X-Fighters θα μας ταξιδέψουν σε μεγαλειώδεις στιγμές συνδέοντας το Παρόν με το Παρελθόν.

Μάθε περισσότερα εδώ:
http://www.redbullxfighters.com/el_GR/event/athens-2015

Δεν θα μπορείς να βρεθείς στην Αθήνα; Μη χάσεις το livestream στο www.redbullxfighters.com ή στο Red Bull TV.

Ξεκινώντας πίσω στο 2001, το Red Bull X-Fighters εξελίσσεται στον μεγαλύτερο και πιο γνωστό θεσμό στο χώρο του freestyle motocross σε όλο τον κόσμο, φιλοξενώντας τους καλύτερους αναβάτες παγκοσμίως, οι οποίοι εκτελούν τρελά τρικ σε εντυπωσιακές τοποθεσίες σε ολόκληρη την υφήλιο.

Οι καλύτεροι αναβάτες FMX στον κόσμο είναι έτοιμοι να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον πήχη του συναγωνισμού, φέρνοντας την εξέλιξη του σπορ καθώς επισκέπτονται ολοκαίνουριες τοποθεσίες και φέρνουν το άθλημα του freestyle motocross σε νέες χώρες γύρω από την υφήλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *