ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΣΥΝΤΑΓΕΣ

Χταπόδι κρασάτο – ξυδάτο ο απόλυτος ελληνικός μεζές

Χταπόδι κρασάτο - ξυδάτο ο απόλυτος ελληνικός μεζές

Χταπόδι κρασάτο ο απόλυτος ελληνικός μεζές, Διατηρείτε σε βάζα για καιρό στο ψυγείο (νηστίσιμο).

Μια συνταγή του George Zolis Μαγειρικές Απολαύσεις

Υλικά συνταγής Χταπόδι κρασάτο

Ένα μεγάλο χταπόδι
1 μεγάλο κρεμμύδι ολόκληρο και ένα ψιλοκομμένο
30-50γρ ξύδι
1κ.γ θυμάρι η ρίγανη
νερό μέχρι να σκεπαστεί το χταπόδι
1 ποτήρι του κρασιού κρασί
1ποτηράκι του κρασιού λάδι
αλάτι (προσοχή αν χρειάζεται)
πιπέρι
3 φύλλα δάφνης.

George Zolis Μαγειρικές Απολαύσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *