Χταπόδι κρασάτο – ξυδάτο ο απόλυτος ελληνικός μεζές
Χταπόδι κρασάτο ο απόλυτος ελληνικός μεζές, Διατηρείτε σε βάζα για καιρό στο ψυγείο (νηστίσιμο).
Μια συνταγή του George Zolis Μαγειρικές Απολαύσεις
Υλικά συνταγής Χταπόδι κρασάτο
Ένα μεγάλο χταπόδι
1 μεγάλο κρεμμύδι ολόκληρο και ένα ψιλοκομμένο
30-50γρ ξύδι
1κ.γ θυμάρι η ρίγανη
νερό μέχρι να σκεπαστεί το χταπόδι
1 ποτήρι του κρασιού κρασί
1ποτηράκι του κρασιού λάδι
αλάτι (προσοχή αν χρειάζεται)
πιπέρι
3 φύλλα δάφνης.
George Zolis Μαγειρικές Απολαύσεις