Ταξιδιωτικά άρθρα

19 ευρώ σε 120 πτήσεις από την AEGEAN AIRLINES

Η AEGEAN AIRLINES θέλοντας συνεχώς να επιβραβεύει τους επιβάτες που κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων και αγοράζουν το εισιτήριό τους αρκετό διάστημα πριν από την πτήση προσφέρει πλέον ελάχιστους ναύλους οι οποίοι περιλαμβάνουν και τον επίναυλο καυσίμων ως εξής:

 

Απλή μετάβαση € 19 (συμπεριλαμβάνεται επίναυλος καυσίμων € 8). Η παραπάνω τιμή ισχύει για τα δρομολόγια: Από Αθήνα προς/από: Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Κω, Μυτιλήνη, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ιωάννινα, Καβάλα και Κέρκυρα.

 

Απλή μετάβαση € 49 (συμπεριλαμβάνεται επίναυλος καυσίμων € 14) για δρομολόγια: Από Αθήνα προς/από: Ρώμη, Μιλάνο, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Λάρνακα.

 

Η διαθεσιμότητα του ναύλου θα  είναι δυνατή μέχρι 19 ημέρες πριν την αναχώρηση κάθε  πτήσης,  ενώ η κράτηση και η έκδοση εισιτηρίων θα πρέπει να πραγματοποιείται ταυτόχρονα. Ο ναύλος αυτός δεν επιτρέπει αλλαγές.

Κρατήσεις και έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων  (eticket) μέσω  του www.aegeanair.com, του 801 11 20000   ή μέσω των ταξιδιωτικών γραφείωνΟι ως άνω προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Τέλος στις ως άνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και λοιπές χρεώσεις.

Μέσω αυτής της πολιτικής επιτυγχάνεται η προσφορά ακόμη πιο χαμηλών τιμών στο επιβατικό κοινό που κάνει χρήση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων και αγοράζει το εισιτήριό του σημαντικό διάστημα πριν από την πτήση, ενώ παράλληλα υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια στην επικοινωνία της AEGEAN με το επιβατικό κοινό όσον αφορά στους ναύλους προσφοράς. Σημειώνεται ότι η εταιρία έχει 6-8 ναύλους για κάθε προορισμό και για τους τρεις χαμηλότερους (προσφοράς) διατίθενται στην χειμερινή περίοδο το 35-45% των θέσεων του κάθε αεροπλάνου.

Η AEGEAN AIRLINES προσφέρει 120 τακτικές πτήσεις την ημέρα σε 14 προορισμούς στην Ελλάδα και 7 στο εξωτερικό (Γερμανία, Ιταλία, Κύπρος). Επιπλέον σε συνεργασία με την LUFTHANSA προσφέρει πτήσεις κοινού  κωδικού προς ʼμστερνταμ, Βρυξέλλες, Αμβούργο, Ανόβερο, Βερολίνο και Παρίσι. Παράλληλα οι τακτικοί επιβάτες του προγράμματος μιλίων και των δύο εταιρειών μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια και από το δίκτυο της AEGEAN, αλλά και από οποιονδήποτε από τους 181 προορισμούς σε 76 χώρες του δικτύου της LUFTHANSA.   Επιπρόσθετα η AEGEAN μέσω της συνεργασίας της με την AIR ONE προσφέρει πτήσεις κοινού κωδικού προς Παλέρμο, Γένοβα, Τορίνο, Βενετία, Κατάνια, Τεργέστη και Λαμέτζια Τέρμα μέσω Ρώμης.

Συντάκτης: Χρήστος Μυστιλιάδης

Πηγή: www.enlefkotv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *