Επικαιρότητα

48ωρη απεργία

48ωρη απεργία

Την κήρυξη 48ωρης απεργίας την Παρασκευή και το Σάββατο ανακοίνωσε η ΠΟΕΣΥ. Σύμφωνα με ανακοίνωση κηρύσσεται 48ωρη απεργία από τις 06.00 της Παρασκευής 6 Μαΐου 2016 έως τις 06.00 της Κυριακής 8 Μαΐου 2016 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Τύπου & Ενημέρωσης, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τα Γραφεία Τύπου σε αντίδραση στον ασφαλιστικό νόμο που θα αρχίσει να συζητείται από το Σάββατο στη Βουλή.
Η ΠΟΕΣΥ καλεί τις Ενώσεις-μέλη της να διασφαλίσουν την επιτυχία της απεργίας και την περιφρούρησή της και τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

 

Πηγή: 48ωρη απεργία κήρυξε η ΠΟΕΣΥ

 

Απεργία αύριο και το Σάββατο κήρυξαν τα εργατικά συνδικάτα δηλώνοντας την αντίθεσή τους στις προβλέψεις του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό. Αναλυτικότερα, την προκήρυξη 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο (6-7 Μαΐου) ανακοίνωσε η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, ενόψει της ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου το σαββατοκύριακο στη Βουλή.
Με ανακοίνωσή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. «καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο με τη συμμετοχή τους στη 48ωρη Γενική Απεργία την Παρασκευή, 6 Μαΐου και το Σάββατο, 7 Μαΐου 2016 και στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα να διατρανώσουν την απόφασή τους ότι τα νέα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης και δανειστών δεν θα περάσουν».

 

Πηγή: Διήμερη απεργία για το ασφαλιστικό κήρυξαν τα συνδικάτα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *