Αθλητικά

ΑΕΚ-Εργοτέλης 1-0 (videos)

Έχοντας τον Αραμπατζή σε εξαιρετική μέρα σώζοντας την ΑΕΚ στο ξεκίνημα, η Ένωση κέρδισε 1-0 τον Εργοτέλη με ένα εκπληκτικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Μάκου (31′) .

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 επί του Εργοτέλη. Τυχερή η Ένωση στο πρώτο ημίχρονο, με φύλακα άγγελο τον Αραμπατζή.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’aek ergotelis’ resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

Παρότι η άμυνα της Ένωσης προβλημάτισε για ακόμα ένα ματς, τελικά κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και να μπει δυναμικά στην έναρξη του πρωταθλήματος (για εκείνη). Σκόρερ του γκολ ο Γρηγόρης Μάκος με εκπληκτικό τελείωμα.

 

Από την άλλη μεριά, ο Εργοτέλης παρουσίασε ένα αξιόλογο σύνολο και σίγουρα με οδηγό την συγκεκριμένη εμφάνιση θα αποτελέσει την έκπληξη του πρωταθλήματος.

Διαιτητής/Βοηθοί/4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)/ Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Μαγιάνης (Άρτας)/ Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αραμπατζής, Μανωλάς, Κάλα, Μπέλεκ (73′ Βάργκας), Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος (60′ Μπερνς), Μάκος, Καράμπελας, Γκούντγιονσεν (67′ Λυμπερόπουλος), Γεωργέας, Γκέντσογλου

Πάγκος: Μοσχονάς, Κοντοές, Βάργκας, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Μπουγαϊδης, Κλωναρίδης

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Ζούνιορ, Μπούντιμιρ, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης (67′ Καρέλης), Ρομάνο (Χαντί 76′)

Πάγκος: Αθανασίου, Κυριακίδης, Καρέλης, Χάντι, Χρυσοφάκης, Σασιασβίλι, Σαρρής

 Κίτρινες κάρτες: Γκέντσογλου 76′, Αραμπατζής 90’+ – Χαντί 87′

 Σκόρερ: Μάκος 31’…[http://www.sport24.gr]

Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως (A.E.K), τελευταία βίντεος

Δεν αναζητούσε κανείς πριν το ματς φαντεζί ποδόσφαιρο και «μαγική» μπάλα. Αναζητούσε μία ΑΕΚ σοβαρή να μπαίνει με το «δεξί» στο πρωτάθλημα και να κερδίζει τον Εργοτέλη. Η Ένωση έχοντας στο ξεκίνημα τραγική αμυντική λειτουργία, δείχνοντας ασόβαρη, «χαρίζοντας» γκολ στους φιλοξενούμενους, αλλά όλα σταματούσαν στον MVP του αγώνα Γιάννη Αραμπατζή, πήρε εν τέλει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς χάρη στο εξαιρετικό τέρμα του Γρηγόρη Μάκου στο 31′. Το τελικό 1-0 είναι «φάρμακο» για την ΑΕΚ. Μία ΑΕΚ που αναζητά να βρει ρυθμό, που δεν έχει σε καλή περίοδο αρκετούς παίκτες της, αυτό που θέλει είναι οι νίκες για να πάρει αυτοπεποίθηση. Σήμερα, στη δική της πρεμιέρα το πέτυχε, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.

Το σοβαρό πρόβλημα και σήμερα για την ΑΕΚ πάντως ήταν στην άμυνά της. Στην ουσία, όπως παρουσιάστηκε και τελείωσε το ματς στις Βρυξέλλες, έτσι ξεκίνησε η ΑΕΚ και σήμερα τον αγώνα: Με μεγάλα αμυντικά κενά, με λάθη στις μεταβιβάσεις, με ατομικές κακές εκτιμήσεις των παικτών της. Ωστόσο η διαφορά ακούγεται στο όνομα του Γιάννη Αραμπατζή. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης έσωσε 2 φορές σε εναπανάλληπτα τετ α τετ των παικτών του Εργοτέλη και δη του Μπούντιμιρ ο οποίος δεν κατάφερε να τον νικήσει. Ο φορ του Εργοτέλη, πάλι από λάθη του κέντρου της άμυνας της ΑΕΚ εξ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ. Ήταν 4 φάσεις για… γκολ για τους φιλοξενούμενους, όντας μία ευγενική… χορηγία της άμυνας!…[http://www.aek365.gr/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *