Αθλητικά

Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-1 (videos)

Ο Ολυμπιακός έβγαλε την ψυχή στους φιλάθλους του, αλλά με δύο γκολ σε 8 λεπτά (86′, 94′) κατάφερε να επικρατήσει της εκπληκτικής Ξάνθης με 2-1. Ο Μαρσελίνιο άνοιξε το σκορ, αλλά Πάντελιτς και Μέλμπεργκ έκαναν την ανατροπή. Ένταση, φάσεις, κόκκινη κάρτα και τρια γκολ, σ’ ένα τρομερά συναρπαστικό παιχνίδι.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’ολυμπιακος ξανθη’ resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

Οι συνθέσεις των ομάδων

Oλυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Τοροσίδης (57′ Μοδέστο), Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Αμπντούν (57′ Πάντελιτς), Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ.

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Ντάνι, Βασιλακάκη, Σουάνης, Μαρσελίνιο, Πόι, Καζάκης (55′ Ντίκα)


Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ παρέταξε την ομάδα του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτό άλλωστε θα γίνεται όλη την χρονιά, αφού οι Πειραιώτες έχουν πλέον δύο ενδεκάδες. Ο Μαρκάνο πήρε την θέση του Αβραάμ, οι Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα αντικατέστησαν τους Φέισα και Μοδέστο, ο Μιραλάς πέρασε αριστερά και ο Τζιμπούρ πήρε την θέση του Γέστε και ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

 

Από την άλλη πλευρά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν φοβήθηκε το ματς και κατέβιασε μια ενδεκάδα, κάθε άλλο παρά αμυντική. Άλλωστε το σύστημα ήταν ίδιο μ’ αυτό που διάλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Μιλάμε φυσικά για το 4-2-3-1. Η όρεξη των παικτών της Ξάνθης για μπάλα φάνηκε από τα πρώτα λεπτά κιόλας.

 

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας φανερά επηρεασμένοι από την ήττα της Τρίτης και ανέτοιμοι (μιλάμε για το πρώτο ματς στην Superleague), δεν είχαν την… σπιρτάδα και εκρηκτικότητα που βλέπαμε την περσινή σεζόν, από τα πρώτα λεπτά σε εντός έδρας αναμετρήσεις.

 

Οι Πειραιώτες δημιούργησαν κάποιες φάσεις και είχαν την υπεροχή και την κατοχή, όμως τα λάθη ήταν πολλά και οι τρόποι επίθεσης και δημιουργίας ήταν αρκετά προβλέψιμοι. Αδύναμος κρίκος ήταν δίχως αμφιβολία ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ήταν φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και έκανε πολλά λάθη…[http://www.sport24.gr]

Αφιέρωμα με εκατοντάδες videos στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Το… χάρο με τα μάτια του αντίκρισε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ξάνθη, αλλά χάρη σε γκολ του Πάντελτις στο 86′ και του Τζιμπούρ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έκαμψε την αντίσταση των ακριτών κέρδισε 2-1 και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Χωρίς ξεκάθαρο τρόπο ανάπτυξης, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι παίκτες του Βαλβέρδε απογοήτευσαν, επιβεβαιώνοντας πως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, με την ομάδα του Ουζουνίδη να στέκεται εξαιρετικά στο Καραϊσκάκη και να υπερασπίζεται το εκπληκτικό γκολ του Μαρσελίνιο μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Ο σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού όμως απέδειξε την εκτελεστική του δεινότητα και σήμανε την αντεπίθεση των τελευταίων λεπτών, στην οποία τελικά δεν άντεξε η Ξάνθη, που φεύγει πικραμένη από το Φάληρο, όπως και από την Τούμπα, όπου επίσης άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=105602#ixzz1YKpqovHx

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *