Αθλητικά

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-2 (videos)

Με γκολ των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου.

Την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με τα γκολ των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

 

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’panionios paok’ resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

 

Η ομάδα του Μπόλονι που είχε και δοκάρι με τον Ίβιτς έφτασε έτσι στους έξι βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος που ισοφάρισε προσωρινά με ένα πολύ όμορφο γκολ του Εστογιανόφ έμεινε στους τέσσερις βαθμούς.

Διαιτητής/Βοηθοί: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)/Καρσιώτης (Κορινθίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Πανιώνιος (Λεμονης): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια (82′ Κολοβός), Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ομο, Κιουμορτζί, Σάμαρης (75′ Μιλοβάνοβιτς), Εστογιανόφ, Γουνδουλάκης, Κούκι.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Ετο, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς Γκαρσία, Φωτάκης, Ιβιτς (74′ Μπαλάφας), Σαλπιγγίδης (89′ Σπαντάσιο), Βιεϊρίνια (93′ Σνάουτσνερ), Αθανασιάδης.

Κίτρινες κάρτες: Εστογιανόφ (79′, Πανιώνιος), Γιόνσον (93′, Πανιώνιος)

Σκόρερ: Εστογιανόφ (35′, Πανιώνιος)-Αθανασιάδης (16′, ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδης (64′, ΠΑΟΚ)…[http://www.sport24.gr]

 

Αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης -ΟΛΑ τα τελευταία βίντεος

 

Ένας πολύ καλός ΠΑΟΚ πήρε διπλό στη Νέα Σμύρνη ξορκίζοντας την παράδοση που τον ήθελε να μην κερδίζει τα τελευταία χρόνια στο λεκανοπέδιο. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1 χάρη σε γκολ των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη.

Ο Λάζλο Μπόλονι -σε ένα  4-2-3-1- ξεκίνησε  με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Κοντρέρας – Μαλεζάς κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ ο Λίνο αριστερά και ο Έτο στα δεξιά συμπληρώναν την αμυντική 4άδα. Αμυντικά χαφ παρτενέρ του Γκαρσία βρέθηκε ο Φωτάκης, μπροστά τους σε δημιουργικό ρόλο  ο Ίβιτς, έχοντας στις πτέρυγες τον Βιεϊρίνια (αριστερά) και τον Σαλπιγγίδη (δεξιά). Στην κορυφή ξεκίνησε ο Στέφανος Αθανασιάδης .

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε δυνατά στο ματς, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία του Κρέσιτς σε 2-3 περιπτώσεις. Η νευρικότητα που υπήρχε στις κινήσεις των παικτών μας ήταν οφθαλμοφανής και τα αβίαστα λάθη πολλά. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ πέτυχε να ανοίξει το σκορ χάρη σε μια εξαιρετική συνεργασία Βιεϊρίνια – Αθανασιάδη στο 18΄…[http://www.paokmania.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *