Αθλητικά

Συμφώνησε ο Λίνεν με τον Ολυμπιακό

Τη λύση του συμβολαίου του από την Μόναχο 1860 περιμένει ο Έβαλντ Λίνεν για να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Σωκράτη Κόκκαλη, συμφώνησε σε όλα με τους “ερυθρόλευκους”, αλλά η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του πήρε ολιγοήμερη παράταση.

Ο Λίνεν είχε σήμερα τετράωρη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ με τους διοικούντες, παρ΄ όλα αυτά όπως είπε και ο ίδιος δεν υπέγραψε, γιατί πρώτα πρέπει να λυθεί και τυπικά η συνεργασία του με το γερμανικό σύλλογο.

“Είναι τιμή μου και πρόκληση. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γερμανός προπονητής εξερχόμενος από τα γραφεία του συλλόγου και συνέχισε: “Βρίσκομαι εδώ με την άδεια της ομάδας μου, έχω συμβόλαιο και δεν μπορώ να υπογράψω κάπου αλλού. Έχω άδεια, όμως, από αυτή να διαπραγματευτώ με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να γυρίσω στην Γερμανία να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου με την Μόναχο 1860. Δεν θα πάρω αποζημίωση. Θα λύσω το συμβόλαιό μου και θα επιστρέψω για να υπογράψω με τον Ολυμπιακό”.

Ο Λίνεν κατέληξε:

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολλές επιτυχίες. Είναι τιμή μου και πρόκληση για εμένα να κοουτσάρω τον Ολυμπιακό. Όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *