Αθλητικά

Άνετη νίκη της ΑΕΚ 3-0 επί της Καβάλας

Χωρίς να χρειαστεί να φουλάρει τη μηχανή της η ΑΕΚ νίκησε άνετα με 3-0την Καβάλα στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η “Ένωση” εμφανίστηκε πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της και πήρε δίκαια τη νίκη με τα γκολ των Μπλάνκο (34′), Γιάχιτς 50′ και Μαντούκα 81′.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έγινε στο 32′ όταν ο Μουρ ανέτρεψε τον Καφέ και ο Σιδηρόπουλος καταλόγισε πέναλτι. Ο Μπλάνκο ευστόχησε στο 34′ και η “Ένωση” πήρε το προβάδισμα στο σκορ 1-0, για να διπλασιάσουν οι παίκτες του Μπάγεβιτς νωρίς στην επανάληψη (50′), με σουτ του Γιάχιτς 2-0.

Νωρίτερα, ο Σμολάρεκ είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν πλάσαρε εξαιρετικά αλλά αστόχησε ελάχιστα (47′). Ένα σουτ του Μπλάνκο εξουδετέρωσε δύσκολα ο Ιτάνζ στο 72′, σε ένα ματς που μετά το δεύτερο γκολ η ποιότητά του έπεσε και μοναδική αξιόλογη στιγμή του ως τη λήξη ήταν το τρίτο γκολ της ΑΕΚ από τον Μαντούκα, στο 81ο λεπτό (3-0), ύστερα από ασίστ του Τζιμπούρ.
Κίτρινες: Τζιμπούρ – Ορούμα, Μουρ
Διαιτητής: Α. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Γιάχιτς, Μανωλάς, Γεωργέας, Καφές, Γκέντσογλου, Λεονάρντο (68΄ Μαντούκα), Σκόκο, Τζιμπούρ (84΄ Νέμεθ), Μπλάνκο (88΄ Χέρσι).
Καβάλα (Άαντ Ντε Μος): Ιτάνζ, Ντικρόκ, Μουρ, Ψωμάς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ντομπρασίνοβιτς (54΄ Σόσιν), Λάκης (46΄ Σμολάρεκ), Ορούμα, Ονουάτσι, Ιωάννου (33΄ Γιάννου).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=66_bSxVi9QQ[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *