Αθλητικά

Ο Άρης νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος έχανε τις ευκαιρίες, ο Άρης έβαζε τα γκολ και πέτυχε μια άνετη νίκη με 3-0 στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα μπαίονοντας με το δεξί στη νέα χρονιά. Τα τέρματα του Άρη πέτυχαν οι Κάλβο (14′) και Κάμπορα (23′, 70′). Από το 27′ οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ηττήθηκαν μετά από δύο διαδοχικές νίκες, έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μπαζίνσκι με δύο κίτρινες κάρτες σε δύο λεπτά (26′-27′).

Η πρώτη κλασική ευκαιρία του ματς χάθηκε για τον Ατρόμητο στο 7′, με τον Περόνε να βρίσκεται απέναντι από τον Σηφάκη, αλλά το σουτ που έπιασε απέκρουσε ο γκολκίπερ του Αρη. Νέα μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους στο 14′, με το μακρινό σουτ του Σαρμιέντο να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ, αυτό τελικά ήρθε από την… απέναντι μεριά.

Μετά το δοκάρι του Σαρμιέντο και το ελεύθερο που εκτέλεσε ο Σηφάκης, η μπάλα πήρε ύψος και, βοηθούμενη από τον αέρα, ξεγέλασε τους αμυντικούς του Ατρομήτου και έδωσε την ευκαιρία στον Κάλβο, ο οποίος έτρεξε στην πορεία της, να περάσει τον Μιχαηλίδη και στην άδεια εστία να “γράψει” το 0-1. Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Σηφάκης είπε ξανά “όχι” στο εξ΄ επαφής σουτ του Φαβάλι.

Η άμυνα των γηπεδούχων… έμπαζε από παντού και στο 23΄, από παράλληλη μπαλιά του Κόκε, ο Κάμπορα σε άδεια εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2 και να δώσει στον Άρη ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης. Σα να μην έφτανε η ψυχρολουσία των δύο γκολ για τους Περιστεριώτες, ο Μπαζίνσκι μέσα σε 2 λεπτά δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες κι έτσι από το 27′ η ομάδα του Γιώργου Δώνη έμεινε με 10 παίκτες, γεγονός που απλοποίησε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τους Θεσσαλονικείς.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αρης έχασε τεράστια ευκαιρία για το τρίτο γκολ, όταν βγήκαν στην αντεπίθεση οι Κάμπορα, Κόκε με έναν παίκτη του Ατρομήτου, αλλά η τελική πάσα του Αργεντινού στον Ισπανό δεν ήταν καλή.
Στο 46′ ο Σηφάκης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ το βολέ του Σαρμιέντο, ενώ στο 56′ ο Μπρίτο μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ του Αρη απέτυχε να σκοράρει με διπλή προσπάθεια. Στην πρώτη αξιόλογη επιθετική του προσπάθεια στο δεύτερο 45λεπτο, ο Αρης πέτυχε και τρίτο γκολ με πλασέ του Κάμπορα στο 70′ 0-3, μετά από ασιστ του Νάτσο Γκαρσία, και στο σημείο εκείνο τελείωσε το ματς.

Κίτρινες: Μπαζίνσκι, Περόνε – Βανγκέλι, Ναφτί
Κόκκινες: Μπαζίνσκι (27΄ δεύτερη κίτρινη)
Διαιτητής: Α. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς (46΄ Κουτσόπουλος), Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος (59΄ Σφακιανάκης), Φαβάλι, Σαρμιέντο, Περόνε, Αναστασάκος (72΄ Καραγκούνης), Μπρίτο
Άρης (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Πίτου Γκαρσία, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Κάλβο, Πρίττας (68΄ Νάτσο Γκαρσία), Βανγκέλι (71΄ Κουλουχέρης), Νασούτι, Κόκε, Κάμπορα (82΄ Λαμπριάκος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *