Αθλητικά

Όλα μηδέν στο ΟΑΚΑ (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ)

Κακό θέαμα και ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες ήταν το κύρια χαρακτηριστικά της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ 0-0 με την οποία άνοιξε η αυλαία των πλεϊ-οφ της Σούπερ Λίγκα.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον ΠΑΟΚ στο 14′ με τον Λίνο να εκτελεί φάουλ και η μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο στο 36′, με τον Μανωλά να κάνει την προβολή (φάουλ του Μαντούκα, κεφαλιά-πάσα του Μαϊστόροβιτς) και να αστοχεί.
Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο μισό του αγώνα, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν παιχνίδι και κατ΄ επέκταση απειλητικές φάσεις. Ένα σουτ του Σκόκο (47′), το οποίο απέκρουσε ο Χαλκιάς, κι ένα φάουλ του Βιεϊρίνια (67′), το οποίο μπλόκαρε ο Σάχα, ήταν οι μοναδικές αξιόλογες στιγμές.
Κίτρινες: Αραούχο – Βιτόλο
Διαιτητής: Μ. Ντάκος (Ξάνθης)
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Λαγός, Αραούχο, Καφές, Γιάχιτς (88΄ Γκερέιρο), Μαντούκα, Λεονάρντο (53΄ Τζεμπούρ), Σκόκο, Μπλάνκο (65΄ Νέμεθ).
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν (83΄ Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (74΄ Εντίνιο), Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (88΄ Φιλομένο), Σαβίνι

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ts8C06yyG94[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *