Αθλητικά

ΑΕΚ-Ξάνθη 1-1 (videos)

Μετά την απρόσμενη ισοπαλία με την Δόξα Δράμας, η ΑΕΚ πέταξε ακόμη δύο βαθμούς μέσα στην έδρα της, αφού υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 με τη μαχητική Skoda Ξάνθη, που διεύρυνε το αήττητο σερί της σε 9 παιχνίδια και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος.

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xnowh4_17y-yyyyyyyyyy-yyy-yyyyy-1-1-yy-yyyy_sport[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’αεκ ξανθη’ resultsPerPage=”6″ hqThumbs=”true”]

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν και να χάνουν πολλές ευκαιρίες σκοράροντας από μία φορά με τον Μαρκόφσκι η μεν Ξάνθη, με τον Λεονάρντο η Ενωση. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ήταν ανώτερη, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάποιο τέρμα, ενώ οι Θρακιώτες στην μοναδική φάση που απείλησαν με τον Πόι στο 70′, λίγο έλειψαν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Ο Κωστένογλου παρέταξε την ΑΕΚ με τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τον Κοντοέ δεξί μπακ, τον Καράμπελα αριστερό, τους Κάλα – Μανωλά στα στόπερ, τους Γεωργέα – Καφέ αμυντικά χαφ, τον Λεονάρντο αριστερά, τον Κλωναρίδη δεξιά και τον Χοσέ Κάρλος πίσω από τον Μπέλεκ που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά του ο Ουζουνίδης κατέβασε την Skoda Ξάνθη με τον Βιβιανί κάτω από τα γκολπόστ, δεξί μπακ τον Μπέρτο, αριστερό τον Εντιμάρ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τουςοι Βάλλα και Κομεσίδη. Στο κέντρο οι Φλίσκας και Ντάνι τα αμυντικά χαφ και λίγο πιο μπροστά ο Πόι. Στην επίθεση δεξιά αγωνίζεται ο Βλαχοδήμος, αριστερά ο Μαρσελίνιο και προωθημένος ο Μαρκόφσκι.

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν πολύ… χορταστικό με εξαιρετικό ρυθμό και φάσεις εκαττέρωθεν μπροστά στις δύο εστίες. Η Skoda Ξάνθη, τελικά ήταν αυτή που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 30′, όταν μετά από σουτ του Εντιμάρ, ο Αραμπατζής δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο Μαρκόφσκι που πήρε το… ριμπάουντ από κοντά πλάσαρε και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του σκόρερ, ωστόσο δεν είχαν δίκιο..

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=116695#ixzz1jVSBOlDZ

Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση και πάθος μέσα στο γήπεδο και αυτό φάνηκε από τις πολλές ευκαιρίες που στο σύνολο ξεπερνάνε τις 15 και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είχε μεγάλο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπόρεσε να πάρει και τη νίκη.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Ουζουνίδη, συνέχισε το αήττητο σερί της, με πολύ καλή απόδοση που στέφθηκε με ένα χρυσό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να πετύχει τους στόχους της.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση για μπάλα και επιθετικό παιχνίδι, παρά την βροχή και το κρύο που ήταν… πολικό. Αρχικά η Ξάνθη αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, θέλοντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να ανοίξει το σκορ.

Από το 5ο μέχρι το 25ο λεπτό η ΑΕΚ πίεζε, με τον Λεονάρντο να κάνει τς περισσότερες ενέργειες είτε από προσωπικές προσπάθειες είτε από στημένα. Από την άλλη μεριά, οι παίκτες του Ουζουνίδη χτυπούσαν στην αντεπίθεση αλλά η τελική προσπάθεια είχε πρόβλημα.

Οι άστοχες προσπάθειες για τους Ακρίτες, βρήκαν στόχο στο 29′, όταν ο Μαρκόφσκι αφύλακτος εκμεταλλεύτηκε την απομάκρυνση του Αραμπατζή και με προβολή ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια η ΑΕΚ πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσα πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου και τα κατάφερε με πέναλτι που κέρδισε στο 44′ και εκτέλεσε εύστοχα ο Λεονάρντο. Το πέναλτι το κέρδισε περισσότερο ο Καφές, παρά το έκανε ο Βάλλας.

Στην επανάληψη οι ρόλοι των δύο ομάδων δεν άλλαξαν με την ΑΕΚ να έχει το πάνω χέρι, αλλά την Ξάνθη να ψάχνει την αντεπίθεση…[http://www.sport24.gr]

Έχεις τη φτώχεια σου, τα εσωτερικά σου προβλήματα και τις αγωνιστικές σου κραυγαλέες αδυναμίες, έχεις και τους ανίκανους διαιτητές να έρχονται στο ΟΑΚΑ και να παίζουν την ΑΕΚ κόντρα… Σήμερα ήταν ο Ζαχαριάδης, με τον πρώτο του βοηθό Σαραϊδάρη άξιο σύμμαχό του, που έκαναν όργια στο πρώτο ημίχρονο εις βάρος της Ένωσης και έπαιξαν το ρόλο τους στο τελικό 1-1 της ΑΕΚ με την Ξάνθη.

Τηλεγραφικά γράφουμε για το μη καταλογισμό πέναλτι στο 0-0 πάνω στον Κλωναρίδη, φάουλ ανύπαρκτα εις βάρος της ΑΕΚ, ακύρωση γκολ του Λεονάρντο στο 0-1. Για να… ισοφαρίσει τα λάθη ο Ζαχαριάδης έδωσε πέναλτι υπέρ της Ένωσης στο 45′ που έκανε γκολ ο Λεονάρντο κάνοντας το 1-1.

Ένα σκορ που δεν άλλαξε στην επανάληψη, παρά το γεγονός ότι η ομάδα προσπάθησε και τα έδωσε όλα. Μέχρι εκεί ήταν και απέναντι στην εξαιρετική Ξάνθη άφησε ακόμα δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα και μάλιστα για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι….[http://www.aek365.gr/]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *