ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Amazon Kindle Touch, φθηνότερο και καλύτερο

Η επιτυχία που έχει το Kindle της Amazon δεν έχει προηγούμενο. Η εταιρία έχει θησαυρίσει με αυτό το μικρό θαύμα, που είναι τόσο απλό όσο να πιάνεις ένα βιβλίο στα χέρια σου και να το ξεφυλλίζεις. Μπορεί να μην έχει την “αίσθηση” που σου δίνει το βιβλίο αλλα μπορεί να περιέχει ολόκληρη βιβλιοθήκη στο βάρος…ενός βιβλίου.

Αυτά σκέφτηκε και η Amazon και είπε να χτυπήσει και άλλο σε αυτό το κομμάτι. Γιατί λοιπόν να υπάρχουν κουμπιά στο Kindle ενώ βρισκόμαστε στην “εποχή της αφής”;

Και εγένετω Kindle Touch! Νέο sexy design, απλό, λιτό και απέριττο, με κανένα ίχνος κουμπιού, με καλύτερο e-ink το γνωστό πλέον ψηφιακό μελάνι που δίνει τη δυνατότητα στη συσκευή να κρατάει μέχρι και 1 μήνα η μπαταρία του, με WiFi, 3G (στο ακριβότερο μοντέλο) και πληκτρολόγιο αφής και με ένα νέο feature με όνομα X-Ray, το Kindle γίνεται πραγματικά μονόδρομος για τους βιβλιοφάγους. Μιλώντας για X-Ray ουσιαστικά μιλάμε για ένα νέο feature με το οποίο όταν υπάρχει ένας τίτλος ο οποίος είναι για παράδειγμα τίτλος ενός βιβλίου ή ενός γεγονότος, αυτόματα το Kindle πηγαίνει και αντλεί ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα απο το Wikipedia.

Η πλοήγηση ενός βιβλίου γίνεται με απλό άγγιγμα στη δεξιά και αριστερή πλευρά της οθόνης και το μενού βγαίνει στην επιφάνεια με ένα άγγιγμα στο κέντρο της οθόνης. Τόσο απλά, τόσο λιτά.

Το νέο Kindle Touch θα πωλείται στα $99 για το μοντέλο με τις διαφημίσεις, $139 χωρίς τις διαφημίσεις και τέλος στα $149 θα πωλείται το μοντέλο με 3G. Η προπώληση ξεκινά στις ΗΠΑ στις 21 Νοεμβρίου με την ημερομηνία πώλησης στην Ελλάδα να παραμένει άγνωστη.

[DAILYFIX.GR @ apn]

Μια σκέψη για το “Amazon Kindle Touch, φθηνότερο και καλύτερο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *