ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Android Jelly Bean και Key Lime Pie προ των πυλών. Tί γίνεται;

Αυτό που κάνει η Google τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει πραγματικά να με νευριάζει. Ωραία όλα αυτά τα μαρκετίστικα κόλπα με βάζα Jelly Bean στο meeting room των γραφείων της Google για να παίξει με το νέο Android 5.0 Jelly Bean που έρχεται σε λίγο καιρό , ωραίες όλες αυτές οι νέες εκδόσεις με ονομασίες γλυκών (όπως Key Lime Pie, που θα είναι η αμέσως επόμενη έκδοση απο το Jelly Bean, μέσα στο 2013), αλλα ρε παιδιά, με την μία Android έκδοση να διαδέχεται την άλλη σε τόσο μικρά χρονικά διαστήματα, χωρίς μάλιστα αυτές οι εκδόσεις να εγκαθίσταται με τον ίδιο ρυθμό στα smartphones και τα tablets παγκοσμίως πραγματικά δεν βλέπω τον λόγο για όλο αυτό που συμβαίνει.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του για τα νέα Android λειτουργικά μιας και ξέρει πως μέχρι να αγοράσει ένα νέο smartphone, εκεί στην Google θα έχουν αλλάξει μερικές ακόμα εκδόσεις Android και όλο κάτι καινούργιο θα έχει βγεί μέχρι τότε. Μπαγιάτεψε το κόλπο που λέμε, φτάνει πιά.

Η απορόφηση του Android 4.0 Ice Cream Sandwich ήταν (κάτι παραπάνω απο) μικρή. Σας παρακαλούμε λοιπόν, μέχρι ο μέσος όρος που οι Android συσκευές παγκοσμίως θα έχουν τουλάχιστον φτάσει στην έκδοση 2.3 (Gingerbread) μην ασχολείστε με νέες εκδόσεις λειτουργικού.

[DAILYFIX.GR @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *