ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανοίγει σήμερα το Apple Mac App Store

Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου η Apple ανακοίνωσε (για ακόμη μία φορά) και επίσημα πως το Apple Mac App Store ανοίγει τις “ηλεκτρονικές πόρτες” του , Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011 και έτσι δημιουργεί πλέον και το τελευταίο κατάστημα αφού μετά το iPod, το iPhone και το iPad το μόνο iDevice που δεν είχε κατάστημα ήταν το Mac.

“Enter the same iTunes password you use to buy apps on iPad, iPhone, or iPod touch. And within seconds, your new app flies to your Dock, ready to go,”


Με αυτά τα λίγα λογάκια η Apple ανακοινώνει λοιπόν και επίσημα το άνοιγμα και καλέι τους απανταχού iFans να μπούν και να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους apps μέσα απο το Mac Store.

Η Apple διευκρίνησε πως οι εφαρμογές που θα περιέχει το κατάστημα θα είναι συμβατές με όλα τα Macs και πως το Mac App Store θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για κατέβασμα για όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν το Mac OS X Snow Leopard λειτουργικό, όλα αυτά μέσω Software Update.

Τέλος, για τους developers η Apple έκανε γνωστό πως θα ισχύει η ίδια πολιτική κερδών μιας οι δημιουργοί των Apps θα μπορούν να έχουν κέρδος 70% των πωλήσεων.

[Dailyfix.gr @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *