ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Online o νέος κατάλογος IKEA 2012

Εσάς, σας ήρθε στο σπίτι ο κατάλογος IKEA 2012; Όχι; Μην αγχώνεστε.
Και να μην σας έχει έρθει στο σπίτι μπορείτε πλέον να μπείτε στο ikea.gr και να δείτε απο εκεί ολόκληρο τον κατάλογο με όλα (και τα 700) προϊόντα ξεχωριστά με όλα τα στοιχεία και τις διαστάσεις τους, αφού η ίδια η εταιρία έφτιαξε τον πλήρη κατάλογο σε HTML. Αλλα και να έχετε τον κατάλογο του IKEA για το 2012, νομίζω πως είναι πολύ πιό βολικό να ψάξετε μέσω του υπολογιστή σας για τα προϊόντα που θέλετε παρά να μπλέξετε με το γνωστό βαρύ κατάλογο σε μορφή βιβλίου με τις σελίδες που μοιάζουν με τσιγαρόχαρτο.

Εν μέσω κρίσης, η IKEA έχει προσπαθήσει όπως φαίνεται να κρατήσει τις τιμές σε λογικά πλαίσια αλλα δυστυχώς όπως και όλα τα άλλα προϊόντα, έτσι και τα προϊόντα του IKEA, πωλούνται πολύ πιό ακριβά στην Ελλάδα απ’ότι σε άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες.

Έχετε κόλλημα με τους εσωτερικούς χώρους και την διακόσμηση, μπείτε στο ikea.gr και βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί τους νέους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρετε να δημιουργήσετε το χώρο του σπιτιού που θέλετε απολαμβάνοντας το Cocooning κάθε λεπτό που περνάει.

Για τους IKEA-maniacs που τυχαίνει να έχουν ένα iPhone 4, υπάρχει και η εφαρμογή για τον αντίστοιχο κατάλογο IKEA 2012 στο App Store και μπορείτε να την κατεβάσετε απο εδώ.
[DAILYFIX.GR @ apn ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *