ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Και επίσημα το Google Nexus S (Samsung) με android 2.3


Κοιτώντας τη φωτογραφία του νέου Google Nexus S (απο την Samsung) βλέπω ένα κινητό απο το μέλλον. Αυτή η υφή του (ειδικά στο πίσω μέρος) με τρελαίνει κυριολεκτικά. Αυτό το κυψελωτό μοτίβο σε γυαλιστερό μαύρο πραγματικά κάνει τη διαφορά. Επίσημα λοιπόν το Google Nexus S είναι γεγονός.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lxUXulxE5o0[/youtube]

Με Android 2.3 Gingerbread να πάλεται μέσα στα σωθικά του, το Nexus S είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως που το χρησιμοποιεί για πρώτη φορά.

Unlocked κατευθείαν απο την Google για όλα τα “ανήσυχα πνεύματα εκεί έξω” έρχεται να το απολαύσεις και να σου δώσει όλα αυτά που περίμενες, τόσο απο software όσο και απο hardware.

Το Nexus S έρχεται με 4″ ιντσών WVGA οθόνη, κάμερα ανάλυσης 5 megapixels με LED Flash, 16GB ενσωματωμένης μνήμης, 512ΜΒ RAM, gyroscope, επεξεργαστή στο 1Ghz και NFC.

Όσο για το software κομμάτι του Nexus S, η Google περηφανεύεται για το Android 2.3 Gingerbread ισχυριζόμενη πως είναι το καλύτερο και ταχύτερο Android λειτουργικό που έχει φτιάξει ποτέ η εταιρία, τόσο σε θέματα VoIP/SIP, περισσότεροι αισθητήρες για το κινητό και ένα μεγάλο αριθμό βελτιώσεων και fixes απο τις προηγούμενες εκδόσεις!

Αλλα τα πολλά λόγια, είναι φτώχεια και είμαι σίγουρος πως θα θέλετε να δείτε το νέο Google Nexus S σε δράση.

Ενημερωτικά, το Google Nexus S θα είναι διαθέσιμο απο τις 16 Δεκεμβρίου 2010.

Πηγή:Dailyfix.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *