cinemaΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ αποκαλύπτει στο Twitter

elisabethtaylorΤο Τwitter, ως μέσο επικοινωνίας, επέλεξε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, για να ανακοινώσει στους φίλους της ότι πρόκειται να μπει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Η 77χρονη ηθοποιός, προτίμησε να ενημερώσει η ίδια από το Internet για την κατάσταση της υγείας της από το να διοχετεύσει την είδηση στα ΜΜΕ ενώ παράλληλα ζήτησε από τους θαυμαστές της να προσευχηθούν για εκείνην.

Η Τέιλορ, πάσχει από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, διάγνωση που έγινε πριν από πέντε χρόνια, αλλά υποφέρει και από σοβαρά προβλήματα στη μέση ενώ έχει υποβληθεί και σε επέμβαση για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλο.

To μήνυμα της στο Twitter

” Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω πριν φτάσει στις εφημερίδες ότι πρόκειται να μπω στο νοσοκομείο για να χειρουργηθώ στην καρδιά”, γράφει η Τέιλορ στο Twitter.

Kαι προσθέτει

” Η καρδιά μου είναι πολύ “καινούργια” και χρειάζεται επισκευή η βαλβίδα διαρροής η οποία λειτουργεί με ένα σύστημα σύνδεσης, χωρίς να χρειαστεί να γίνει επέμβαση ανοικτής καρδιάς, Όποια προσευχή σας βρίσκεται διαθέσιμη είναι καλοδεχούμενη. Θα σας ενημερώσω μόλις όλα τελειώσουν.

Σας αγαπώ Ελίζαμπεθ,

Η Τέιλορ συχνά χρησιμοποιεί αναπηρική πολυθρόνα για τις μετακινήσεις της, πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις αλλά τελευταία έχει γίνει φανατική θιασώτης του Twitter που το θεωρεί εξαιρετικό τρόπο επικοινωνίας.

Πηγή: Reuters

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *