ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Apple παρουσιάζει το Mac OS X Lion που θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο!

Η Apple έχει σχεδόν έτοιμο το νέο της λειτουργικό, το Mac OS X Lion και θέλει να το μάθεις, έτσι παρουσιάζει σε ένα βίντεο 4 λεπτών τα νέα χαρακτηριστικά του Mac OS X που περιλαμβάνει το Launchpad, Full Screen Apps, Mission Control, νέο Mail, νέα και πιό φιλοσοφημένα Multitouch Gestures, κάνοντας το νέο Lion το πιό touch-friendly λειτουργικό ever.

Με το Launchpad και το πάτημα ενός κουμπιού στο dock αμέσως η οθόνη θαμπώνει και φέρνει σε πρώτο πλάνο όλες (μα όλες) τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες στο Mac σου.

Το νέο Mission Control είναι κάτι σαν το Expose, φέρνοντας πάλι με ένα κλίκ όλες τις live εφαρμογές που έχεις ανοίξει και τρέχεις εκείνη την στιγμή σε πρώτο πλάνο και σου δίνει την ευκολία επιλογής για την εφαρμογή που θέλεις να χρησιμοποιήσεις εκείνη τη στιγμή, έτσι απλά.

Νέο Mail App που όπως υποστηρίζει η Apple θα είναι η “Best Mail App Ever”.

Απο την άλλη, το νέο σου Mac θα είναι απολύτως touch-friendly και θα σου δίνει την αίσθηση ενός iPhone, μιας και με μικρές κινήσεις θα κάνεις zoom in και zoom out, θα αλλάζεις tabs στον Safari με ευκολία και γενικότερα θα “παίζεις το Lion στα δάχτυλα”… κυριολεκτικά.

Περιμένουμε το νέο λειτουργικό της Apple να έρθει τον Ιούλιο σαν upgrade με τιμή τα $29,99. Mέχρι τότε, πάρτε μία γεύση απο το τί έρχεται στις Mac οθόνες σας αυτό το καλοκαίρι.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tq2enQYTrbU[/youtube]

[Dailyfix.gr @ apn ]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *