Επικαιρότητα

Βαριά πρόστιμα σε Wind, Vodafone και Cosmote

Αντιμέτωπες με πρόστιμα βρέθηκαν τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, τα οποία επέβαλε η  Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων(ΕΕΤΤ) λόγω παράβασης των υποχρεώσεών τους, σε σχέση με την ενημέρωση των συνδρομητών τους.

Το συνολικό ποσό των προστίμων ανέρχεται σε πέντε εκατομμύρια ευρώ, σε βάρος των εταιριών Cosmote, Vodafone και Wind. Αναμένεται η προσφυγή των εταιριών στη δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στο Διοικητικό Εφετείο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, εκτός από δηλώσεις στελεχών τους.

Η WIND υποστηρίζει ότι είχε ακολουθήσει στο ακέραιο όσα αναφέρει ο κανονισμός της ΕΕΤΤ για την ενημέρωση των συνδρομητών και ουδεμία ένσταση υπήρξε από πλευράς της Ανεξάρτητης Αρχής, ενώ καμία από τις καταγγελίες που επικαλείται η ΕΕΤΤ δεν αφορούσε ονομαστικά την WIND.

Αντίστοιχο περιεχόμενο είχαν και οι δηλώσεις στελεχών της Vodafone, που επίσης θα προσπαθήσει να προσβάλει τη συγκεκριμένη απόφαση στα δικαστήρια.

Η Cosmote, επίσης με δηλώσεις στελεχών της, αναφέρει ότι έχει μειώσει τη μέση τιμή χρέωσης ανά λεπτό ομιλίας κατά 33% τον τελευταίο χρόνο, αναγνωρίζοντας τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η οικονομική συγκυρία και τις ανάγκες των πελατών της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *