Αθλητικά

Άρης-Ηρακλής 0-1 (videos)

Απίστευτες καταστάσεις έλαβαν χώρα στο Κλεάνθης Βικελίδης περίπου δέκα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι. Οργισμένοι από την ήττα της ομάδας τους, οπαδοί του Αρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τη φυσούνα.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’aris iraklis’ resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]
Οι Αστυνομικές Δυνάμεις λειτούργησαν ακαριαία και μαζί με την ομάδα security απέτρεψαν προς στιγμήν το «ντου» των οπαδών. Ακολούθησε χρήση χημικών ουσιών, γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αντίδραση από τους οπαδούς και ακολούθησαν μάχες μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας. Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε έξω από τη Θύρα 1 του γηπέδου, με τις αποστολές των δύο ομάδων να αποχωρούν πάντως χωρίς προβλήματα.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Παππά, το σύνολο των φιλάθλων του Αρη αποδοκίμασε έντονα την ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, οπαδοί του Αρη – περίπου 100-150 στον αριθμό – μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τη φυσούνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=88951#ixzz1FncjEmtJ

Με εκτελεστή τον Ιάκομπ που σκόραρε στο 87′ (τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο) ο Ηρακλής δεν ήταν καλύτερος, αλλά έφυγε με μεγάλο διπλό από το “Κλεάνθης Βικελίδης” και σκόρπισε προβληματισμό στο στρατόπεδο του Άρη.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν καλύτεροι σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαν ένα δοκάρι, αρκετές ευκαιρίες, δεν απειλήθηκαν για 80 λεπτά, όμως τελικά… κατάφεραν να ηττηθούν στην καυτή έδρα τους.

Λίγο η αστοχία, λίγο η ατυχία, λίγο η έλλειψη δημιουργικότητας και παραγωγικότητας, λίγο και η αυτοσυγκέντρωση που χάθηκε στα τελευταία λεπτά, φέρνουν τον Άρη μακριά από τα πλέι οφ και κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού (απέχει μόλις 5 βαθμούς από τις τρεις τελευταίες θέσεις.)…[http://www.sport24.gr/]

Ο ΑΡΗΣ αν και ήταν καλύτερος από τον Ηρακλή είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, αλλά για μία ακόμα φορά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 0-1 με γκολ του Ιάκομπ στο 88΄. Ο ΑΡΗΣ έχασε σωρεία ευκαιριών με τον Κόκε, το Ντανίλο, τον Καστίγιο, τον Μπομπαντίγια και το Νέτο. Πιο κλασική το σουτ του Κόκε στο 2 στο κάθετο δοκάρι του Ελευθερόπουλου. Ο Ηρακλής σε όλο το παιχνίδι κλείσθηκε στα μετόπισθεν και στην ουσία το πρώτο σουτ προς την εστία το έκανε στο 82 όταν Σολτάνι και Ζερκά νικήθηκαν από τον Σηφάκη. Ο ΑΡΗΣ δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό και πλέον ο στόχος της εισόδου στα πλέι-οφ  έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ.
ΑΡΗΣ : Σηφάκης, Νέτο (85΄ Τσέζαρεκ), Ρονάλντο Γκιάρο, Κόκε, Μίσελ, Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Ντανίλο, Βανγκέλι, Πρίττας (53΄Τόχα), Καστίγιο (75΄ Μενδρινός).
Ηρακλής : Ελευθερόπουλος, Κανακούδης, Χοσέμι, Παπαστεριανός, Ντάνι, Κυριαζής, Πίτου Γκαρσία, Καϊτά (72΄ Μαχόπ), Ζερκά, Μάρα (59΄Σολτάνι), Επαλέ (83΄ Ιάκομπ)…[http://www.arisfc.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *