Αθλητικά

Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-1 (videos)

[info] Δείτε εδώ το Ολυμπιακός-Άρσεναλ 3-1(videos) [/info]

Για μεγάλο χρονικό διάστημα έκλεισε την Αρσεναλ στο μισό γήπεδο δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, βρήκε δίχτυα με τον Φουστέρ, είχε δοκάρι με τον Τοροσίδη, αλλά τελικά ο Ολυμπιακός φεύγει ηττημένος από το Λονδίνο με 1-2. Αιτία η κάκιστη αμυντική του λειτουργία, που άφησε εκτεθειμένο τον Κοστάντσο, επιτρέποντας στους άγγλους να προηγηθούν με τέρματα των Τσάμπερλεϊν και Σάντος στο 20λεπτο.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’αρσεναλ ολυμπιακος’ resultsPerPage=”3″ hqThumbs=”true”]

Η ομάδα του Βαλβέρδε εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες βασικών της Αρσεναλ, πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση με πολλή ενέργεια και πάθος, ωστόσο επιστρέφει στη βάση του χωρίς βαθμούς, γεγονός που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την υπόθεση πρόκριση. Πολύ καλή εμφάνιση των Ιμπαγάσα, Φέισα και Μιραλάς (έμεινε από δυνάμεις στην επανάληψη), υστέρησε ο Μαρκάνο. Στους τέσσερις βαθμούς έφτασαν οι κανονιέρηδες του Βενγκέρ, που γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την ολοκλήρωση 15 χρόνων παρουσίας του στον πάγκο τους.

Θύμα της αμυντικής του λειτουργίας έπεσε στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός, που αν κοίταξε στα μάτια την Αρσεναλ και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον Στσέσνι, δέχθηκε δύο… παιδικά γκολ. Οι ερυθρόλευκοι απείλησαν πρώτοι με τον Φουστέρ, αλλά οι κανονιέρηδες προηγήθηκαν. Ο 18χρονος Τσάμπερλεϊν μπήκε άνετα στην περιοχή, πλάσαρε εύστοχα τον Κοστάντσο και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′. Οι παίκτες του Βαλβέρδε δεν πτοήθηκαν και βγήκαν στην επίθεση εκ νέου με τον Τζιμπούρ να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 14′, αλλά τον Αρτέτα να διώχνει πάνω από τη γραμμή. Αντί για την ισοφάριση όμως ήρθε το 2-0, καθώς ο Σάντος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια και στο 20′ έδωσε σαφέστατο προβάδισμα στην Αρσεναλ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=106431#ixzz1ZHZJLTAR

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και δυστυχώς η συγκεκριμένη φράση επιβεβαιώθηκε και στο Λονδίνο. Οι Πειραιώτες δεν ξεκίνησαν καλά, αφού στο 20′ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 και παρά την εξαιρετική τους εμφάνιση δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την ήττα.

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS ΕΔΩ

Πως φτάσαμε όμως στο 2-0; Πολύ απλά… Ένα λάθος κοντρόλ του Μαρκάνο και η αδράνεια των αμυντικών (Τοροσίδη, Μαρκάνο) στο δεύτερο τέρμα, έφεραν τον Ολυμπιακό με την πλάτη στον τοίχο.

Κι όμως οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για να πετύχουν το θαύμα. Ενδεικτικό είναι πως οι τελικές ήταν 15-10 υπέρ των Πρωταθλητών Ελλάδας μέσα στο Λονδίνο! Οι συγκεκριμένοι αριθμοί τα λένε όλα…

 

Παρόλα αυτά, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους (ειδικά στο δοκάρι του Τοροσίδη) και παρά την υπερπροσπάθεια, την τρομερή εμφάνιση και την κατάθεση ψυχής το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Τα λάθη στην αρχή και η επιλογή του Βαλβέρδε να προτιμήσει τον Μαρκάνο αντί του Αβραάμ, δυστυχώς πληρώθηκαν ακριβά, αφού ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα στον όμιλο χωρίς βαθμό…[http://www.sport24.gr]

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xld9p7_yyyyyyy-yyyyyyyyyy-yyyy-yyyyyy-yyy-yy-2-0_sport[/dailymotion]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *