Αθλητικά

Η ΑΕΚ κυπελλούχος Ελλάδας, Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-3 (videos)

Το 14ο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία της, πανηγυρίζει από το βράδυ του Σαββάτου (30/4) η ΑΕΚ, που επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου, στον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας! Η Ενωση επιστρέφει στους τίτλους μετά τα εννιά χρόνια ξηρασίας, χάρη στα τέρματα των Λυμπερόπουλου (29`), Μπαχά (78`) και Καφέ (85`). Πρώτος τίτλος και για τον MVP του αγώνα, Νίκο Λυμπερόπουλο, που αποθεώθηκε από τους 40.000 φίλους του Δικεφάλου, που γέμισαν το ΟΑΚΑ. Απίστευτες σκηνές στο τέλος του αγώνα, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να επιτίθενται στους αντίστοιχους του Ατρόμητου και να συκγρούονται με τα ΜΑΤ, αλλά ακόμα και με παίκτες του Ατρόμητου!

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’ατρομητος αεκ’ resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

Το σκορ άνοιξε στην πρώτη ουσιαστική φάση της αναμέτρησης, όταν ο Σκόκο βρήκε με πολύ ωραία σέντρα με το αριστερό τον Λυμπερόπουλο μέσα στην περιοχή και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 29ο λεπτό. Το γκολ αυτό πάντως, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των (τυπικά) γηπεδούχων, καθώς ο μεσσήνιος άσος φάνηκε να σκοράρει από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=93847#ixzz1L4yTAIIY

Η ΑΕΚ είναι Κυπελλούχος Ελλάδας! Η ΑΕΚ επέστρεψε στους τίτλους. Η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 τον Ατρόμητο με τους Λυμπερόπουλο, Μπαχά και Καφέ να γράφονται στην ιστορία για τα γκολ που σημείωσαν, αφού έδωσαν στην Ένωση έναν τίτλο που αναζητούσε χρόνια… Της πήραν ετσιθελικά το πρωτάθλημα το 2008, αυτό το Κύπελλο δεν μπορούσε κανείς να της το στερήσει. Χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών, χωρίς το ματς να χρίζει δάφνες ποιότητας, η ΑΕΚ κρατά την ουσία και ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα σηκώσει το Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Τόσο οι παίκτες της ΑΕΚ όσο και αυτοί του Ατρόμητου φάνηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα ότι ήταν αγχωμένοι. Το… βάρος του Κυπέλλου έδειχνε ότι είχε βαρύνει τα πόδια τους. Ειδικά αυτών της ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ με την έκπληξη που ονομάζεται «Λαγός» στη βασική ενδεκάδα παρέταξε την ΑΕΚ με 4-4-2 έχοντας «ρόμβο» στο κέντρο, τον Λυμπερόπουλο πίσω από τους Μπλάνκο και Σκόκο και τον Ντιόπ σε «κόφτη», έχοντας τον Μάκο δεξιά του και τον Λαγό αριστερά. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε στο ξεκίνημα του αγώνα. Λάθη πολλά, αβίαστα τα περισσότερα. Από την άλλη ο Ατρόμητος έδειχνε να πατά στο γήπεδο καλύτερα, χωρίς ωστόσο και αυτός να απειλεί τον Σάχα…[http://www.aek365.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *