Εκδηλώσεις

Athens Scooter Moto Festival 2016 στην Τεχνόπολη

c82cc4e14a1d2c8c8ffff9840d24b558_XL (1)-minTo ραντεβού των φίλων των δύο τροχών για το Athens Scooter Moto Festival 2016 κλείστηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Φέτος, η συμμετοχή από πλευράς εταιριών είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά!

Ήδη έχουν κλείσει χώρους η BMW Motorrad, DUCATI, TRIUMPH, YAMAHA, HONDA, SUZUKI, KYMCO,HARLEY DAVIDSON, PIAGGIO, APRILIA, MOTO GUZZI, DERBI, VESPA, BENELLI, KEEWAY, GEMINI, LIFAN. Φέτος, θα υπάρχει και μεγάλη συμμετοχή από εταιρίες με αξεσουάρ, ανταλλακτικά, εξοπλισμό αναβάτη αλλά και χώροι με την ένδειξη BEST BUY MOTO SPOT, όπου εταιρίες θα πουλούν απευθείας προϊόντα με μεγάλες εκπτώσεις.
Αυτά ως προς το εμπορικό κομμάτι, διότι η μοτοσυκλέτα είναι κάτι περισσότερο από ένα καταναλωτικό προϊόν, είναι τρόπος ζωής, και αυτό ακριβώς αναδεικνύουν τα SMF.

Ο Νicola L’impennatore και στην Αθήνα

Η οδήγηση των δύο τροχών είναι επιλογή και τρόπος ζωής, έτσι με σύνθημα «LIVE LOVE RIDE» οι επισκέπτες του SMF δεν θα δουν μόνο αλλά θα νοιώσουν το συναίσθημα που προσφέρει η οδήγηση της μοτοσυκλέτας. Το Σαββατοκύριακο 21-22/5 θα δείτε Vespa Freestyle Show από τον μοναδικό Ιταλό ακροβάτη Νicola L’impennatore αλλά και από τον δικό μας πολυπρωταθλητή Λευτέρη Πίππο σε επίδειξη Τrial. Ακόμα, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση Live Love Ride βασισμένη στην αγάπη για τη ζωή, την μοτοσυκλέτα και την οδηγική ασφάλεια.

Ένα πραγματικό φεστιβάλ

Η λέσχη φίλων κλασικής μοτοσυκλέτας ετοιμάζει μια θεματική έκθεση με σπάνιες κλασικές μοτοσυκλέτες, όπως και η λέσχη κλασικής Ιαπωνικής μοτοσυκλέτας. Περισσότερα από 12 Club θα βρίσκονται στο SMF μεταδίδοντας την αγάπη τους για τους δύο τροχούς. Μαθήματα τεχνικής οδήγησης θα κάνει η διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή«CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL» στο κτίριο Δ10 και φυσικά όλος ο χώρος της Τεχνόπολης θα καλύπτεται μουσικά από dj.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι 3ευρώ. Για τα παιδιά μέχρι 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν όπως και για τις κυρίες που έχουν δίπλωμα δικύκλου. Δωρεάν είναι η είσοδος και για όλους τους επαγγελματίες του χώρου των δύο τροχών, με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας. Τέλος, όσοι περάσετε ΚΤΕΟ τη μηχανή σας ή το αυτοκίνητό σας μέχρι το Φεστιβάλ στο Mr. ΚΤΕΟ θα πάρετε μια πρόσκληση δωρεάν και θα μπείτε σε κλήρωση για ένα KYMCO AGILITY που θα γίνει την Δευτέρα 23/5 στην Τεχνόπολη.

www.smf.events

  • Έναρξη:Friday, 20 May 2016
  • Λήξη:Monday, 23 May 2016
  • Εγκαταστάσεις:ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Δήμου Αθηναίων
  • Περιοχή:Γκάζι, ΑΘήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *