Επικαιρότητα

Αστυνομικός έβγαλε μαχαίρι για μία θέση στάθμευσης

Μια ακόμη περίπτωση αστυνομικής αυθαιρεσίας αποκαλύφθηκε μετά απο μήνυση πολίτη στο Λουτράκι. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός διαπληκτίστηκε μαζί του για μια θέση πάρκινγκ και απείλησε τον πολίτη με μία φαλτσέτα (τύπου χαρτοκόπτη) με λάμα μήκους τουλάχιστον 10 εκατοστών.Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο συλληφθείς αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας κατά 40χρονου αστυνομικού του ΑΤ Κορίνθου σχηματίσθηκε από το ΑΤ Λουτρακίου, ύστερα από καταγγελία ιδιώτη για απειλή, εξύβριση και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Ειδικότερα, ο εν λόγω αστυνομικός, ευρισκόμενος σε κανονική άδεια και χωρίς να κάνει χρήση της ιδιότητάς του, διαπληκτίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, λεκτικά με ιδιώτη για διεκδικούμενη θέση στάθμευσης των αυτοκινήτων τους, και σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιώτη, τον εξύβρισε και απείλησε αυτόν επιδεικνύοντας προς το μέρος του μία φαλτσέτα (τύπου χαρτοκόπτη) με λάμα μήκους τουλάχιστον 10 εκατοστών.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός τράπηκε σε φυγή και μετά την πάροδο περίπου μίας ώρας παρουσιάσθηκε στο Α.Τ. Λουτρακίου, όπου την ώρα που ενημέρωνε τον Αξιωματικό Υπηρεσίας για το περιστατικό, εμφανίσθηκε ο ιδιώτης, ο οποίος, αφού τον αναγνώρισε, υπέβαλε σε βάρος του έγκληση για τις παραπάνω πράξεις.

Ο συλληφθείς αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κορίνθου.

Σε βάρος του 40χρονου διετάχθη ΕΔΕ.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *