Κόσμος

Σώος ο μικρός που αναστάτωσε το Κολοράντο, δεν πετούσε με το αερόστατο

balloon_aerostato_paidi_usaΟ μικρός που αναστάτωσε ολόκληρο το Κολοράντο των ΗΠΑ την Πέμπτη, όταν οι αρχές πίστεψαν ότι επί δύο ώρες πετούσε με ένα αυτοσχέδιο αερόστατο που είχε φτιάξει ο πατέρας του, βρέθηκε τελικά ζωντανός μέσα στο σπίτι του. Ο Φάλκον Χίνι, 6 ετών, κρυβόταν μέσα σε ένα κουτί στη σοφίτα του γκαράζ του σπιτιού του και αποδείχτηκε ότι δεν είχε μπει ποτέ μέσα στο αερόστατο. Το συμβάν μεταδιδόταν σε απευθείας μετάδοση από τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η οικογένεια Χίνι έχει εμφανισθεί στο παρελθόν σε εκπομπή ριάλιτι του δικτύου ABC “Wife swap” (“Ανταλλαγή συζύγου”).

Νωρίτερα χθες, το αερόστατο που πετούσε ανεξέλεγκτο πάνω από το Κολοράντο προσγειώθηκε ομαλά σε ένα χωράφι, χωρίς το παιδί μέσα.

Τα τοπικά κανάλια έδειχναν εικόνες με το ασημένιο αερόστατο, που έμοιαζε με ιπτάμενο δίσκο, να πετά επί δύο ώρες σε ύψος 2.100 μέτρων ενώ οι αρχές αναζητούσαν τρόπους να το προσγειώσουν με ασφάλεια. Τελικά άρχισε να χάνει ήλιον και έπεσε στο χωράφι.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του σερίφη της κομητείας Λάριμερ, οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον 6χρονο να παίζει με τον μεγαλύτερο αδελφό του όταν μπήκε στο αερόστατο και απογειώθηκε.

“Το αερόστατο δεν ήταν φτιαγμένο για να μεταφέρει οποιονδήποτε. Το καλάθι του είναι πολύ μικρό και όχι καλά προσαρτημένο” ανέφερε.
Balloon Boy Colorado
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4hVJydHcSDI[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *