eventsΣυναυλίες (Live)

Ανοίγει τις πύλες του το Camelot-Live-Cafe, το νέο ροκ κάστρο της πόλης

ΤΟ CAMELOT live-cafe ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ “ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ” (ΜΟΥΣΙΚΩΝ-ΗΧΟΛΗΠΤΩΝ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ)
Μόλις 50 μέτρα από την Πλατεία Γκύζη και 150 μέτρα από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας
( στο ύψος της Ιπποκράτους) ορθώθηκε ένα ROCK / ALTERNATIVE κάστρο, το CAMELOT LIVE-CAFE.
Ανοίγει τις πύλες του σήμερα και θα αποτελέσει ένα καταφύγιο της αγαπημένης μας μουσικής, σε ένα χώρο που εκπέμπει οικειότητα και εγγυάται ώρες και ώρες αληθινής καλοπέρασης, με εξαιρετικό service, λατρεμένες μουσικές επιλογές και ελκυστικές τιμές.
Εκεί θα βρεις το νέο σου στέκι. Το Camelot θα λειτουργεί από το πρωί στις 10 σαν καφέ, τα βράδια του θα πλημμυρίζουν με live perfomances και δεν θα λείψουν οι θεματικές νύχτες, τα special events, τα listening sessions και τα parties.
Μείνετε συντονισμένοι… CAMELOT live-café. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΚΥΖΗ & ΡΑΓΚΑΒΗ 61, ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΣΗ!
Η FRONT-LINE ΤΟΥ CAMELOT live-cafe ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΑΞΟΥΤΗΣ (συνθέτης / μουσικός / ηχολήπτης, πρώην μέλος του γκρουπ Κίτρινα Ποδήλατα, με τεράστια πείρα σε rock χώρους –Ροντέο, OnStage κ.α.), ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ (συγγραφέας / μουσικός / δημοσιογράφος / concept editor, μέλος συγκροτημάτων όπως οι ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ). Συνδράμουν δημιουργικές μονάδες όπως ο ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (φωτογράφος / σκηνοθέτης), η ΝΤΙΝΑ ΜΠΑΤΖΙΑ (δημοσιογράφος / ραδιοφωνική παραγωγός), ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΛΑΙΟΣ (συνθέτης / σκηνοθέτης / πρώην μέλος των ΕΡΕΒΟΣ και των LOST BODIES), ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ (φωτογράφος / σκηνοθέτης) και μια ομάδα με πλουραλισμό στις οπτικές.
CAMELOT live-cafe (Λεωφόρος Γκύζη & Ραγκαβή 61, Αθήνα)… 50 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΚΥΖΗ + 150 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ. (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΤΟ 021 με ΑΦΕΤΗΡΙΑ την πλατεία ΚΑΝΙΓΓΟΣ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010: ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ CAMELOT live-cafe….


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *