ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παράταση μέχρι τέλος Ιανουαρίου για το “Δες την ψηφιακά 2.0”

Παράταση έως τις 30 Ιανουαρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εναπομείναντες φοιτητές, έλαβε η προθεσμία συμμετοχής στη δράση «Δες την ψηφιακά 2.0» του Υπουργείου Παιδείας, η διορία του οποίου έληγε κανονικά το περασμένο Σάββατο.

Μέσα από τη δράση «Δες την ψηφιακά 2.0» παρέχεται το δικαίωμα απόκτησης νέου φορητού προσωπικού υπολογιστή με μέγιστη επιδότηση 400 ευρώ. Περισσότεροι από 14.000 πρωτοετείς φοιτητές έχουν ήδη ασκήσει το δικαίωμα για προμήθεια επιδοτούμενου φορητού υπολογιστή.

Δικαιούχοι είναι το 25% των νεοεισαχθέντων φοιτητών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-10 σε όλα τα τμήματα των ΑΕΙ/ΤΕΙ, σύμφωνα με τη βαθμολογία εισαγωγής. Επιπλέον, δικαιούχοι είναι και όλοι οι φοιτητές που εισάγονται ως «πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες» κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2008-09 και 2009-10. Πρόσβαση στην υπηρεσία ΠΙΘΟΣ+ θα έχουν και όλοι οι φοιτητές που συμμετείχαν στο έργο «Δες την Ψηφιακά» κατά το ακαδημαϊκό έτος 2008-09.

Ως προς τις διαδικασίες απόκτησης του φορητού υπολογιστή, κάθε δικαιούχος φοιτητής θα επιχορηγηθεί με το 80% της αξίας τού υπολογιστή της επιλογής του, με μέγιστη επιδότηση τα 400 ευρώ. Ειδικά για τους «πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες» η μέγιστη επιδότηση ορίστηκε στα 800 ευρώ.

Για την πληροφόρηση των δικαιούχων φοιτητών και σπουδαστών και των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων, λειτουργεί ηλεκτρονική σελίδα στη διεύθυνση www.destinpsifiaka.gr καθώς και γραμμή τηλεφωνικής αρωγής χρηστών, στον αριθμό 801-11-85-100.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *