cinema

Ετοιμάζονται οι συνέχειες του Avatar

Η πρώτη συνέχεια της εκπληκτικής ταινίας «Άβαταρ» που έσπασε ταμεία σε όλο τον κόσμο θα βγει στις μεγάλες αίθουσες το Δεκέμβριο του 2014 ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη συνέχεια, 12 μήνες αργότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της 20th Century Fox. Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον θα ξεκινήσει να γράφει τα σενάρια των δύο ταινιών στις αρχές του νέου χρόνου ενώ δήλωσε ότι οι νέες ταινίες θα είναι εμπνευσμένες από την πρώτη.

Η ταινία«Άβαταρ» εισέπραξε κέρδη που έφτασαν τα 2, 77 δισεκατομμύρια δολάριαστο παγκόσμιο box office ενώ ξεπέρασε ακόμη και την ταινία «Τιτανικός» (του ίδιου σκηνοθέτη) που βγήκε στις αίθουσες το 1997 με εισπράξεις που άγγιξαν 1, 16 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όπως και στη πρώτη ταινία, οι συνέχειες του «Άβαταρ» θα είναι τρισδιάστατες και θα εκτυλίσσονται στο μακρινό πλανήτη «Πανδώρα». Σε δήλωση του, ο Τζέιμς Κάμερον είπε ότι «ανυπομονώ να επιστρέψω στη Πανδώρα, σ’ ένα κόσμο όπου η φαντασία καλπάζει» ενώ αποκάλυψε ότι οι ήρωες των νέων ταινιών θα ζήσουν περιπέτειες στους ωκεανούς του πλανήτη.

Πάντως, δεν είναι ακόμη γνωστό αν οι ηθοποιοί Σαμ Ουόρδινγκτον και Ζώη Σαλντάνα θα ξαναπαίξουν στις νέες ταινίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *