ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανανεωμένο και γρήγορο το Facebook 2.0 app για Android

facebook-2-android

  • Ταχύτητα
  • Interface
  • Εμπειρία

To Facebook 2.0 app για Android είναι εδώ, ανανεωμένο, τόσο που οι Developers της εφαρμογής για το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο μιλάνε για τρομακτικές ταχύτητες που αγγίζουν αλλά και ξεπερνούν μερικές φορές κατά 50% την ταχύτητα φόρτωσης και απόκρισης σε σύγκριση με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Οι φωτογραφίες, το timeline, όλα τα στοιχεία του Facebook 2.0 app κυριολεκτικά πετάνε και έτσι η εμπειρία φυσικά και γίνεται καλύτερη και περισσότερο απολαυστική.

Η αλλαγή που έφερε αυτή τη διαφορά στην ταχύτητα ακουμπάει επάνω στη φιλοσοφία του Facebook app για iOS (που και αυτή έκανε την εμφάνισή της σχετικά πρόσφατα) και είναι φτιαγμένη πάνω σε Native Code και όχι σε HTML5 που φαίνεται πως “αργοπορούσε” τα πράγματα μέχρι τώρα.

Περισσότερο Native Coding λοιπόν, λιγότερη HTML5 και αποτελέσματα που φαίνονται κατευθείαν από την πρώτη στιγμή. Το Interface της εφαρμογής έχει αλλάξει, για την ακρίβεια μιλάμε για ένα νέο Facebook app που έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου από την αρχή. Για τις νέες πληροφορίες και το τι τρέχει γύρω σου μία μπάρα έχει κάνει την εμφάνισή της για να σε ενημερώνει όταν κάτι νέο “εισέρχεται” στο προφίλ σου.

Για να κατεβάσετε το Facebook 2.0 app για Android μπορείτε να επισκεφθείτε το Google Play μέσω Web ή απευθείας μέσω του smartphone σας ή του tablet.

[DAILYFIX.GR @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *