ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Microsoft Office διαθέσιμο και ειδικά σχεδιασμένο για το iPad

IMAGE-02_PPTHero_iPad_Slvr1

Το κοινό εισακούστηκε, το Office για iPad έφτασε! Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο νέος CEO της Microsoft, Satya Nadella, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δημοφιλούς Microsoft Office στο iOS 7.1. Συγκεκριμένα είναι διαθέσιμα για το κοινό τα Word, Excel και PowerPoint.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση στο επίσημο blog της εταιρίας, οι εφαρμογές σχεδιάστηκαν εξολοκλήρου από την αρχή για το iPad και δεν είναι απλή μετατροπή του λογισμικού. Αντιθέτως η Microsoft ταίριαξε το Office στις ανάγκες των χρηστών, διευκολύνοντας την χρήση μέσω της οθόνης αφής. Παράλληλα όμως διατήρησε το γνώριμο design με το Ribbon layout να παραμένει στην κορυφή του παραθύρου. Επίσης, τονίζεται ότι υπάρχει πλήρης συμβατότητα της έκδοσης για iOS με αυτές για Windows και Mac έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται ο σχεδιασμός και το περιεχόμενο των αρχείων κατά τη μεταφορά από τη μία συσκευή στην άλλη. Τέλος υποστηρίζονται και οι δυνατότητες cloud όπως η ταυτόχρονη επεξεργασία από πολλούς χρήστες.

IMAGE-01_ExcelHero_iPad_Slvr

Οι τρεις εφαρμογές βρίσκονται ήδη στο ΑppStore. Με τις δωρεάν εκδόσεις οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν έγγραφα Word και Excel καθώς και να προβάλουν παρουσιάσεις PowerPoint. Δίνεται και επίσης η δυνατότητα επεξεργασίας κειμένου με συνδρομή στην υπηρεσία της Microsoft, Office 365.
[Σε συνεργασία με το DAILYFIX]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *