ΕκδηλώσειςΤΕΧΝΕΣ

Games Festival, το μεγαλύτερο γεγονός στην Χαλκιδική

tn_gf_bannerΕκατοντάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά του πλανήτη συγκεντρώνει κι εφέτος το Games Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου για 3η συνεχή χρονιά στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα G- Hotels.Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή του επιτραπέζιου αθλητισμού και παιχνιδιού, η οποία συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες συμμετέχοντες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μόνο πέρυσι συμμετείχαν 1.200 παίκτες από 35 χώρες! Καλλιθέα, Χαλκιδική, 27 Aπριλίου – 6 Mαϊου 2007 / Χορηγός επικοινωνίας : Εκφραση 92 ,4 fm

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το 3ο παγκόσμιο πρωτάθλημα σχολικού σκακιού, διεθνές όπεν τουρνουά σκακιού, το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Sudoku, το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκράμπλ, το 2ο τουρνουά Darts, Διεθνές Τουρνουά Μπριτζ (Ζευγών και Ομάδων), τουρνουά στρατηγικών παιχνιδιών, παιιδκών παιχνιδιών κ.α. Στο πλαίσιο του!
 πρωτότυπου Φεστιβάλ θα γίνουν αγώνας επίδειξης αμερικανικού μπιλιάρδου, τουρνουά επίδειξης κινέζικου σκακιού, και θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου και έκθεση ζωγραφικής.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε αθλήματα και παιχνίδια που απαιτούν σημαντική πνευματική δραστηριότητα και επιδεξιότητα ενώ η συμμετοχή κορυφαίων αθλητών δίπλα σε ερασιτέχνες παίκτες όλων των εθνικοτήτων και των ηλικιών αποδίδει εντυπωσιακό και θεαματικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα κορυφαίο γεγονός που συνδυάζει την ποιοτική δραστηριότητα και την ψυχαγωγία με χαρακτήρα πολιτιστικό, αθλητικό, τουριστικό και εκπαιδευτικό.

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης έχουν εξασφαλιστεί 5.000 τ.μ. συνεδριακών, αθλητικών και εκθεσιακών χώρων. Για την εφετινή διοργάνωση η οργανωτική επιτροπή έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμα με δημοφιλή παιχνίδια και παράλληλες δραστηριότητες. Η εκδήλωση του 2005 χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες καινοτόμες ενέργειες στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού και ο πήχης ανεβαίνει κάθε χρόνο ψηλότερα.
Επισυνάπτεται το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης. Η συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στο Εστιατόριο-Bar «TIMES» (Τσιμισκή 136-περιοχή Χ.Α.Ν.Θ.) και ώρα 11.00 π.μ.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα ανοίγοντας τις πλαϊνές φωτογραφίες .

Ένα είναι σίγουρο θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές …

Χορηγός επικοινωνίας : Εκφραση 92 ,4 fm

Για να μάθετε περισσότερα για το Games Festival, Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310 865 778 και 6947 946 039 Και στην ιστοσελίδα: www.gamesfestival.com Games Festival.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *