ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σκέψεις της Google για tablet υπολογιστή με Chrome OS

Το Goοgle παρουσίασε πως περίπου μπορεί να μοιάζει ένας tablet υπολογιστής ο οποίος θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσει αυτήν την εποχή η εταιρεία, το Chrome OS. Η τελική έκδοση του Chrome OS αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στα τέλη της χρονιάς που διανύουμε, αλλά με την Apple να ανεβάζει τον ανταγωνισμό μετά την παρουσίαση του iPad, το Google αποφάσισε όπως φαίνεται να μας δώσει μια γεύση από το τι έχει στο μυαλό του.

Τις φωτογραφίες και το video δημοσίευσε ο Glen Murphy, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του Chrome OS. Η ομάδα ανάπτυξης του λειτουργικού αναφέρει πως για να γίνει πλήρης εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του Chrome OS, το tablet μηχάνημα θα πρέπει να διαθέτει οθόνη 5-10 ιντσών. Βλέποντας πως η αγορά των tablet υπολογιστών παρουσιάζει τρομερή άνοδο, είναι σχεδόν σίγουρο πως το Google θα παραβλέψει τις αρχικές αναφορές που έκανε, λέγοντας πως το Chrome OS θα απευθύνεται σε συγκεκριμένα netbooks, τα οποία θα έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για να τρέχουν το λειτουργικό του.

Κάποιες απο τις φωτογραφίες και το video του πώς περίπου μπορεί να δείχνει ένας Chrome OS tablet υπολογιστής, μπορείς να δεις παρακάτω:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=debO2FroXA0[/youtube]

Πηγή: TECHGR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *