Επικαιρότητα

Λίγα iPhone 5 στην Ελλάδα και με τιμή από άλλο πλανήτη!

Το iPhone 5 έρχεται στην Ελλάδα με περιορισμένη διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των iPhone 5 θα είναι πολύ μικρός για την χώρα μας και θα είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να το αποκτήσει. Από την άλλη, οι τιμές του iPhone 5 θα είναι πραγματικά από άλλον πλανήτη ή τουλάχιστον σίγουρα όχι για τον πλανήτη “Greece”, μιας και το μοντέλο με τα 16GB θα κοστίζει γύρω στα 700 ευρώ με τα υπόλοιπα μοντέλα (με αποκορύφωμα το 64GB) να φτάνει κοντά στα €1000 (!).

Και οι τρεις Έλληνες telco (Vodafone, Cosmote, Wind) θα φέρουν το iPhone 5 στην Ελλάδα και αν είσαι συνδρομητής της πρώτης μπορείς ήδη από τώρα (00:01μμ) να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου μέσω της αντίστοιχης φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο επίσημο site της Vodafone. Το iPhone 5 θα έρθει τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη στη χώρα μας και με το που φύγουν τα λιγοστά κομμάτια, η επόμενη φουρνιά ίσως καθυστερήσει και 3-4 εβδομάδες, οπότε όποιος πρόλαβε πρόλαβε.

Είναι κάπως στενάχωρο πάντως η τεχνολογία να φτάνει σε αυτό το σημείο ώστε να κάνει τους ανθρώπους να σχηματίζουν ουρές για να αγοράσουν μία … συσκευή. Θα μου πείτε πως έτσι είναι το εμπόριο στις ημέρες μας, αλλά και πάλι…μιλάμε για ένα κινητό.

Γι’αυτό (και επειδή περνάμε δύσκολα οικονομικά), καλό θα ήταν να έχουμε το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας και να μην παρασυρόμαστε από τις φαντασμαγορικές καμπάνιες της Apple και της κάθε Apple.

[DAILYFIX.GR @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *