Αθλητικά

Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-3 (videos)

Με τον Σισέ σε ρόλο δημιουργού και τον Πετρόπουλο σε ρόλο εκτελεστή, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-3 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και επανήρθε στις νίκες μετά από τρία συνεχόμενα στραβοπατήματα.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’iraklis panathinaikos’  resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

Το πείραμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα να αρχίσει δύο επιθετικούς περιοχής στην ενδεκάδα και να αλλάξει το σύστημα σε 4-4-2, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-3 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και επανήρθε στις νίκες μετά από τις ήττες από την Λάρισα και τον Ολυμπιακό, καθώς την ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Η πειλογή του Πορτογάλου προπονητή δικαιώθηκε, αφού οι Σισέ και Πετρόπουλος συνεργάστηκαν πολύ καλά και έδωσαν πνοή στην πράσινη γραμμή κρούσης. Ο Γάλλος πλαγιοκόπησε δύο φορές από δεξιά και σέρβιρε και ο 25χρονος στράικερ τις εκμεταλλεύτηκε, πετυχαίνοντας ισάριθμα τέρματα στο 5′ και στο 55…[http://prasinanea.gr]

Υστερα από έναν μήνα (τελευταία επιτυχία 13/2 επί της ΑΕΚ με 3-1) και τρία αρνητικά αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες περνώντας θριαμβευτικά από το Καυτανζόγλειο, χάρη σε δύο γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου (σ.σ. είχε σκοράρει και στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ) και ένα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, στην επανεμφάνισή του, μετά τον τραυματισμό του, που τον κράτησε καιρό εκτός δράσης. Ο Ηρακλής είχε ισοφαρίσει προς στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Μαχόπ. Στα συν του Τριφυλλιού, η πολύ καλή εμφάνιση του Σισέ, που μπορεί να μην σκόραρε, όμως έφτιαξε και τα δύο γκολ του Πετρόπουλου, ενώ είχε και συμμετοχή στο τρίτο, αφού από δικό του σουτ πήρε το ριμπάουντ ο Λάζαρος και πέτυχε το 1-3 και παράλληλα ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και κεφάτος μετά από καιρό. Στα πλην οι τραυματισμοί του Σπυρόπουλου (πιο σοβαρός) και Σαριέγκι (έπαιξε τραυματίας μέχρι το 89′).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=89602#ixzz1GPssQm8f

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *