Αθλητικά

Ισοπαλία 0-0 ο Παναθηναϊκός με την Ρουμπίν στο ΟΑΚΑ

Νέα βαθμολογική απώλεια είχε ο Παναθηναϊκός και μάλιστα εντός έδρας και στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έχει συγκομιδή μόλις ένα βαθμό στο 4ο όμιλο με αποτέλεσμα να κοιτάζει πλέον με τα… κιάλια την περίπτωση πρόκρισης στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι “πράσινοι” παραχώρησαν “λευκή” ισοπαλία (0-0) στη Ρούμπιν Καζάν στο ΟΑΚΑ και κινδυνεύουν να μην κατακτήσουν ούτε τη τρίτη θέση στον όμιλο τους που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στο πρώτο 20λεπτο, αλλά όχι απειλητικός. Οι “πράσινοι” με πίεση ψηλά ανάγκασαν αρκετές φορές τους Ρώσους να υποπέσουν σε λάθη, κάτι, που όμως, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Νίκου Νιόπλια. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν σε δύο φάσεις στο 24′ και στο 28′ με τον Κορνιλένκο. Στην πρώτη η κεφαλιά του επιθετικού της Ρούμπιν μετά από κόρνερ έφυγε άουτ, ενώ στη δεύτερη ο Λουκάς Βύντρα διόρθωσε το λάθος του κι αποσόβησε βέβαιο γκολ (η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα) απομακρύνοντας (άθελά του ίσως) σε κόρνερ.

Η μοναδική φάση που ο Παναθηναϊκός απείλησε την πρωταθλήτρια Ρωσίας σημειώθηκε στο 43′ με την καρφωτή κεφαλιά του Σισέ από τη σέντρα του Βύντρα να περνάει άουτ.

Κακό παιχνίδι παίχτηκε στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Στο 64′, ο Κασάεφ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ που επιχείρησε από τη γραμμή της μικρής περιοχής απεσόβησε σωτήρια σε κόρνερ ο Τζόρβας. Στο 77′ ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ με τον Σισέ (κεφαλιά), αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Γάλλου, φάση που ούτε από την τηλεόραση φάνηκε εάν ο Γάλλος καλυπτόταν ή ήταν εκτεθειμένος. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, από κόρνερ και λάθος έξοδο του Ριζίκοφ, τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Κίτρινες: Σιμάο – Καραντενίζ, Νομπόα

Διαιτητής: Μάνουελ Γκρέφε (Γερμανία)

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σιμάο, Καραγκούνης (61΄ Πλεσί), Κατσουράνης (61΄ Χριστοδουλόπουλος), Μαρίνος (77΄ Μαυρίας), Λουίς Γκαρσία, Σισέ

Ρούμπιν Καζάν (Κουρμπάν Μπερντίεφ): Ριζίκοφ, Ανσάλντι, Σέζαρ Νάβας, Ριαζάντσεφ, Κασάεφ (86΄ Μπιστρόφ), Νομπόα, Καλέσιν, Μποκέτι, Καραντενίζ (66΄ Μάρτινς), Νάτσο, Κορνιλένκο

Νίκησε η Μπάρτσα

Δυσκολεύθηκε εναντίον της Κοπεγχάγης η Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε 2-0 στο “Καμπ Νου”. Έφτασε, πάντως, τους εννέα βαθμούς με 3Χ3 στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζεται ακόμα μια νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, ενώ σημείωσε και το δεύτερο γκολ των “μπλαουγκράνα” στο 90’+.

Κίτρινες: Ινιέστα – Πόσχπεχ, Σαντίν, Βίνγκααρντ, Ντόι

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Μπαρτσελόνα (Γιόζεπ Γκουαρντιόλα): Πίντο, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μπούσκετς, Μασκεράνο, Μάξγουελ (73΄ Πέδρο), Μέσι, Βίγια (73΄ Τσάβι), Ινιέστα (89΄ Κεϊτά)

Κοπεγχάγη (Στάλε Σολμπάκεν): Βίλαντ, Πόσπεχ, Γιόργκενσεν, Αντονσον, Βεντ (89΄ Λάρσον), Βίνγκααρντ (62΄ Μπολάνιος), Κβιστ, Κλαουντεμίρ, Γκρόνκιερ, Ντόι, Σαντίν (74΄ Ζοχόρε)

Πηγή: ΕΡΤ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ. Β.

1. Μπαρτσελόνα 2-1-0 8-2 7

2. Κοπεγχάγη 2-0-1 3-2 6

3. Ρούμπιν Καζάν 0-2-1 1-2 2

4. Παναθηναϊκός 0-1-2 1-7 1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΕΔΩ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dgy52rTNfG0[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *