Αθλητικά

Ισοπαλία 0-0 του Άρη με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Άρης και Μπάγερ Λεβερκούζεν στο «Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, ύστερα από ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, με τον Άρη να είναι καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Ανούσια υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα για τους Γερμανούς που προσέκρουσαν στην σωστή αμυντική διάταξη της ομάδας του Κούπερ. Βανγκέλι, Φατί και Τόχα κορυφαίοι για τον Άρη που από τη 2η θέση στον 2ο όμιλο διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Άρης από την αρχή της αναμέτρησης περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο, δίνοντας χώρους στους Γερμανούς, από την άλλη, όμως η γερμανική ομάδα είχε μεν την κατοχή της μπάλας, χωρίς να μπορούν να περάσουν στη μπάλα στην επίθεση, καθώς οι παίκτες του Άρη ασκούσαν ασφυκτικό πρέσινγκ από ψηλά και στον χώρο του κέντρου, ενώ στην άμυνα με σωστή αλληλοκάλυψη δεν επέτρεπαν να μπουν απειλητικά προς την εστία του Σηφάκη που πρέπει να πέρασε ένα ήσυχο βράδυ!

Ξεχώρισαν στο πρώτο ημίχρονο δύο ευκαιρίες για τη Λεβερκούζεν, στο 36′ με την κεφαλιά του Χέλμες, που κατέληξε άουτ, αλλά και ένα φάουλ του Κάντλετς, με τον Σηφάκη να απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του.

Στην επιστροφή από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο οι “κίτρινοι” βρέθηκαν σε θέση βολής στο 57′, ο Κόκε, όμως, μόνος απέναντι στον Άντλερ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς το σουτ του από πλάγια θέση, στο ύψος του πέναλτι, κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Άντλερ.

Η Λεβερκούζεν έχασε μόλις μια ευκαιρία στο 68′ από άστοχο σουτ του Βιντάλ. Στο 78΄  από σουτ του Τόχα η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι της γερμανικής ομάδας.

Διαιτητής: Μάρτιν Ίγκβαρσον (Σουηδία)

Κίτρινες: 60′ Φατί /75′ Κάντλετς

ΑΡΗΣ (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε (70′ Μενδρινός), Ρουίζ

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Γιουπ Χάινκες): Άντλερ, Βίντα, Μ. Κάντλετς, Ρέιναρτζ, Φρίντριχ, Μπέντερ, Ρόλφες (76′ Ντέρντιγιοκ), Μπάλιτς (61′ Βιντάλ), Γιόργκενσεν (60′ Μπαρνέτα), Καπλάν, Χέλμες

Το πανόραμα του 2ου ομίλου
3η αγωνιστική
Ατλέτικο Μαδ. – Ρόζενμποργκ 3-0 (17΄ Γκοντίν, 66΄ Αγουέρο, 78΄ Ντιέγκο Κόστα)
Αρης – Λεβερκούζεν              0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓ.    Ν-Ι-Η   ΓΚΟΛ  Β.
Λεβερκούζεν    3    1-2-0     5-1   5
Άρης              3     1-1-1     2-2   4
Ατλέτικο Μ.     3    1-1-1     4-2    4
Ρόζενμποργκ  3     1-0-2     2-8   3

Η επόμενη αγωνιστική  (4 Νοεμβρίου)
3η αγωνιστική
Ρόζενμποργκ – Ατλέτικο Μαδρίτης
Λεβερκούζεν – Αρης

Πηγή: ΕΡΤ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jqerrop8-P0[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *