ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Jele.gr και η μάθηση γίνεται παιχνίδι!

tn_jeleTo jele.gr είναι ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό σύστημα εκπαιδευτικών/ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για παιδιά της Α’, Β’ & Γ’ Δημοτικού, που φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που η τεχνολογία βοηθάει τον εμπλουτισμό και την ενδυνάμωση της διαδικασίας της μάθησης, μέσω ενός περιβάλλοντος προσεκτικά μελετημένου για παιδιά.

Μέσα από 726 διαδραστικές δραστηριότητες, οι οποίες έχουν βασιστεί στην ύλη του σχολείου,
τα παιδιά μαθαίνουν, παίζοντας.Όλες οι δραστηριότητες είναι εμπλουτισμένες με κίνηση, ήχους, χαρούμενα χρώματα και έξυπνους διαλόγους, έτσι ώστε τα παιδιά μέσα από την εξερεύνηση να νοιώθουν ότι ζουν μια περιπέτεια παρέα με τους ήρωες του jele.

O Nτροπαλός, η Παρατηρητική, ο Άτακτος και πολλοί άλλοι καθοδηγούν τα παιδιά, τα βοηθάνε όταν κάνουν λάθος και τα επιβραβεύουν όταν πετυχαίνουν το σωστό αποτέλεσμα.

Το jele λειτουργεί με εγγραφή του μαθητή, που αποκτά έναν κωδικό εισόδου, ο οποίος παρέχει πρόσβαση και στις τρεις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και το κόστος εγγραφής, καθώς και Δείγματα Δραστηριοτήτων μπορείτε να αντλήσετε από το www.jele.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *