Αθλητικά

Και τυπικά Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, νίκησε 1-0 στα Γιάννενα

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η κούρσα του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό, αφού οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια πέρασαν νικηφόρα από τα Γιάννενα επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ και χρίστηκαν και τυπικά πρωταθλητές Ελλάδος για τη σεζόν 2009-10.

Ο Γκάμπριελ στο 56΄ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης η οποία δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας μιας και ειδικά στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν κακό.
Σε αυτό συνετέλεσε και η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Η πιο αξιόλογη φάση του αγώνα έγινε στο 25′, όταν από όμορφη ενέργεια του Σπυρόπουλου από τα αριστερά και σέντρα στην περιοχή, ο Πετρόπουλος με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο β΄μέρος, ο Παναθηναϊκός ανέβασε σημαντικά την απόδοσή του και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 56′: Ο Γκάμπριελ άλλαξε την μπάλα με τον Σπυρόπουλο, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 69′ πολύ δυνατό σουτ-φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα καθώς ο αγώνας έτσι κι αλλιώς δεν παρουσίαζε κάποιο ενδιαφέρον μιας και ο ΠΑΣ Γιάννενα είχε ήδη υποβιβαστεί από την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος (Ηλείας) έδειξε τη κίτρινη κάρτα στους Σιμάο και Ανδράλα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ζαφειρόπουλος, Στάθης (71’Μιχαλόπουλος), Βάντερσον, Βατζιώτης, Κώτσιος, Ανδράλας, Ρόβας, Καζναφέρης (46′ Τζάνης), Σίσιτς (64′ Σενόνε), Μπακαγιόκο, Αράς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Μαρίνος, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, Χριστοδουλόπουλος (70′ Σαλπιγγίδης), Ρουκάβινα (86′ Φέτσης), Πετρόπουλος (64′ Κλέιτον)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PIf4ToVbyAs[/youtube]

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xczrzg_panathinaikos-comp_sport[/dailymotion]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *