Αθλητικά

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0 (videos)

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’paok olympiakos ‘   resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Περισσότερα βίντεος του ΠΑΟΚ εδώ
Περισσότερα βίντεος του Ολυμπιακού εδώ

Με γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στην άδεια Τούμπα και σε συνδυασμό με το 1-1 στο Καραϊσκάκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Αριστα παραταγμένος από τον Μάκη Χάβο και παθιασμένος, ο Δικέφαλος του Βορρά υπερασπίστηκε το προβάδισμά το από το πρώτο παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του. Οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο τα τελευταία δέκα λεπτά, αφού ο Μιραλάς δεν συγκράτησε τα νεύρα του και αποβλήθηκε για χτύπημα στον Ιβιτς.
Ο Ολυμπιακός την κατοχή, ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες
Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=86100#ixzz1CpLdBQ7t

Έστω και χωρίς κόσμο στην Τούμπα, η θέληση, το πάθος και η δίψα των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν μεγαλύτερη στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό και έτσι η νίκη και η πρόκριση ήρθε για τους παίκτες του Μάκη Χάβου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος σ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν η μοναδική ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες, έπαιξε φανταστική άμυνα και στο τέλος καπάρωσε δίκαια ένα από τα 4 εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας…[http://www.sport24.gr/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *