Αθλητικά

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 (videos) Κύπελλο Ελλάδας

Πέρυσι ήταν η ΑΕΚ αυτή, που έκοψε τον δρόμο του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, φέτος έγινε το αντίθετο. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε της Ενωσης με 2-0 στην Τούμπα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο εντός έδρας

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xnss52_yyyy-yyy-2-0-match-highlights_sport#from=embediframe[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’paok aek’ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

Η ομάδα του Μπόλονι προηγήθηκε χάρη σε πέναλτι του Λίνο (φωνάζει η ΑΕΚ στη φάση) στο 33′, οι κιτρινόμαυροι, που είχαν την κατοχή αλλά και αμυντικά προβλήματα, προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο Αθανασιάδης στο 54′ έβαλε τέλος στις ελπίδες τους, κλειδώνοντας την πρόκριση.

Αμφίρροπο και ισορροπημένο ήταν το α’ μέρος, που συνοδεύτηκε από πολλά δυνατές μονομαχίες, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται από το σημείο του πέναλτι, απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Με τη δύναμη της έδρας, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο πρώτο τέταρτο απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, μία με τον Σταφυλίδη και μία με τον Λίνο, που ήταν και η πιο σημαντική. Οι παίκτες του Κωστένογλου ωστόσο δεν έδειξαν διάθεση να κλειστούν και έπαιζαν αρκετά ψηλά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=117023#ixzz1jslJoE8l

Με αμφισβητούμενο πέναλτι του Λίνο και γκολ του Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την ΑΕΚ και προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Ένα φαλτσοσφύριγμα του Γιάχου έδωσε τη δυνατότητα στον Λίνο να ανοίξει το σκορ και συνάμα το δρόμο προς την πρόκριση για τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και κυρίαρχοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και το… δώρο του διαιτητή από την Χίο δεν ξέρουμε αν ήταν και απαραίτητο.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στη συνέχεια, αφού οι “κιτρινόμαυροι” ναι μεν αφυπνίστηκαν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν άσκησαν πίεση και δεν δημιούργησαν φάσεις, που ανησυχήσουν τον Γλύκο και την άμυνά του…[http://www.sport24.gr/]

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα ένα παιδαρέλι επόπτης επέβαλε στον ανύπαρκτο Γιάχο να δώσει πέναλτι στον Λαζάρ και η ψυχικά και αγωνιστικά και απροετοίμαστη Ένωση παραδόθηκε άνευ όρων .

Με ένα «πέτσινο» πέναλτι γίνεται το 1-0 (Λίνο). Από ένα τραγικό λάθος γίνεται το 2-0 (Αθανασιάδης). Και παράλληλα μία ΑΕΚ χωρίς ουσία, χωρίς πλάνο και στρατηγική, έδειχνε ανίκανη να αντιδράσει. Αυτή είναι η εικόνα της Τούμπας, με την Ένωση να φεύγει ηττημένη από τον ΠΑΟΚ (2-0) και να λέει «αντίο» στο φετινό Κύπελλο. Όλα πήγαν στραβά, όμως και πάλι η διαιτησία δεν έδωσε το δικαίωμα στην ΑΕΚ να παλέψει μέχρι τέλους. Ουδείς σέβεται αυτή την ΑΕΚ, ούτε μπορεί να της δώσει έστω μία ελπίδα… Ενδεχομένως πλέον ούτε ο προπονητής με τους παίκτες που φάνηκε (και) σήμερα να έφτασαν στα… όρια τους. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά…[http://www.aek365.gr/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *