Αθλητικά

Παναθηναϊκός-Δόξα Δράμας 1-0 (videos)

“Χρυσό” γκολ δύο λεπτά πριν το φινάλε πέτυχε ο Κώστας Κατσουράνης χαρίζοντας το τρίποντο στον κακό Παναθηναϊκό επί της Δόξας Δράμας στο εξ’ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής.

Οι “πράσινοι” ήταν φλύαροι και προβλημάτισαν με την εικόνα τους αφού δεν είχαν το πάθος που έδειξαν στα Γιάννινα ωστόσο κατάφεραν να πάρουν μια νίκη με την οποία μείωσαν σε απόσταση βολής από την κορυφή.

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xnstmq_4y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyy-yyyyyy-1-0-highlights_sport#hp-b-l[/dailymotion]

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xnstiz_4y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyy-yyyyyy-1-0-goal_sport[/dailymotion]

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος (68′ Μαυρίας), Κατσουράνης, Μπίεσμιρ, Σπυρόπουλος, Ζέκα, Βιτόλο, Κλέιτον, Λέτο, Τοτσέ (71′ Πετρόπουλος), Κουίνσι (68′ Καραγκούνης).

 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Βέρτζος (79′ λ.τρ. Γελαδάρης), Τριποτσέρης, Βάντερσον, Λεάντρο, Ρούτσης, Μπριλλάκης, Σικαλιάς, Ψυχογιός (87′ Αμπουμπακαρί), Ουέλινγκτον (70′ Αραβίδης), Σοϊλέδης.

 Σκόρερ: 88′ Κατσουράνης / –

 Κίτρινες: Κατσουράνης (23′), Κλέιτον (60′), Βιτόλο (76′) / Βέρτζος (37′), Ψυχογιός (44′), Μπριλλάκης (50′), Τριποτσέρης (90′)…[http://www.sport24.gr]

Ο Κώστας Κατσουράνης γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από… δράματα. Σκόραρε στο 88ο λεπτό, το τριφύλλι πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 επί της Δόξας στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και έφτασε σε απόσταση αναπνοής (-1) τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τοτσέ να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Συγκεκριμένα στο 8′ ο Κουίνσι με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον ισπανό τετ α τετ  με τον Σέρεμετ, εκείνος προτίμησε να τελειώσει τη φάση μόνος του, αντί να πασάρει στον -φάτσα με την κενή εστία- Λέτο, και ο πορτιέρο της Δόξας έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Χρειάστηκε να περάσουν 37 λεπτά για την επόμενη καλή στιγμή των γηπεδούχων. Κλέιτον και Λέτο συνεργάστηκαν άψογα στο 45′ έξω από την περιοχή, αλλά το -αδύναμο- σουτ του βραζιλιάνου από πλεονεκτική θέση, δεν ανήσυχησε τον Σέρεμετ.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=117022#ixzz1jso9RktU

Το Τριφύλλι πήρε μια αγχωτική αλλά δίκαια νίκη με 1-0 κόντρα στην σκληροτράχηλη Δόξα Δράμας μην αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο αλλά κυνηγώντας μέχρι τέλος το πολυπόθητο γκολ που ήρθε με τον Κώστα Κατσουράνη στο 88′.

Μια πολύ αγχωτική αλλά σημαντική νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ δώρο του Κώστα Κατσουράνη πήρε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Δόξα Δράμας η οποία έπαιξε πολύ καλά και για 88′ κρατούσε το μηδέν στην άμυνα της.

Οι πράσινοι έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και δεν απέδωσαν με βάση τις δυνατότητες τους κυρίως στο πρώτο  ημιχρόνο.

Ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους στο δεύτερο έκαναν φάσεις αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 88′ για να βάλουν το γκολ και να πάρουν τη νίκη που τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Είναι σίγουρο πάντως ότι αν συνεχίσουν αυτές τις εμφανίσεις κάποια στιγμή θα την πληρώσουν…[http://prasinanea.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *